Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ryze penta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahahaha KURWA TA FARMA SMIECHŁEM HAHAHAHAHAHAAH 64 CS HAHAHA JAPIERDOLE NOOB KURWA XDDD

Nie jestem jakimś farmemem żeby ostro farmić xD

A na midzie miałem miss fortune która mnie harasowała i nie dawała farmić -.-.

(widać że na tym mpc są ludzie poniżej iq 20)

Opublikowano

Ładnie gratki.Powodzenia i życzę następnej :) a co do grzankowskiego to od razu do moda idź z tym bo to już przesada.

76561198033711010.png

Opublikowano

@UP

Powiedz no, co tam ostatnio słychać na Brązie?

Gratki, Ryzem akurat penty łatwo wbić nie jest.

Nie jest łatwo wbić penty? Czy my gramy w tę samą grę?

Ryzem jest łatwo jak enemy są cały czas w 5 koło siebie, wtedy walisz swoje combo, 3 padnie, czekasz 1-2sec aż Ci cd zejdzie i dobijasz pozostałych 2. Voila! penta kill. :D

@top

no ładnie ładnie, graty. :D

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

@Up

Nie wiem jaki masz build, skoro na jedno combo na ulcie ściągasz trzech przeciwników, ale wydaje mi się, że coś takiego jest niemożliwe w tej grze... Możesz poczekać aż twój team zainicjuje i zjedzie im HP, ale tak robią tylko idioci którzy potem będą płakali że wyjść z elo hell nie mogą.

Opublikowano

Ciśniesz gościa że jest z brązu jak patrze w twoją historię widze Vayne 33 minuty 33 farmy to widzę mamy Challangera na MPC!!

@top

graty, poprostu jesteś dobry nie da się łatwej penty ryzem a szczególnie jak stoją w kupie wszyscy

Opublikowano

ja moge mieć serie zabójstw 0 i 0 zabić i mieć pente.

Paintem oczywiście.

Daj filmik.

http://www.lolking.net/summoner/eune/37199848#history lolking mówi inaczej czy na lolkingu zrobiłem to w paintcie ?

Dzięki reszcie za gratki.

Ciśniesz gościa że jest z brązu jak patrze w twoją historię widze Vayne 33 minuty 33 farmy to widzę mamy Challangera na MPC!!

@top

graty, poprostu jesteś dobry nie da się łatwej penty ryzem a szczególnie jak stoją w kupie wszyscy

Tak tylko że na początek było ich 3 którzy sie na mnie rzucili była to mf mordekaiser i nidalee których zabiłem i zostało mi ok 30-40% hp i chciałem recallować ale leciał na mnie master yi z 450 ad i pasywką więc dałem mu klatkę combo i 4 potem 1v1 z evelynn i wygrałem i zostało mi 200 hp i penta zadowolony że ci to napisałem? A co do tej Vayne nie chce nic mówić ale geniusz mastera tak nafeedował i na dodatek przez niego nie mogłem farmić bo chamsko z q zabierał mi farme.

ryze,pszypadek? nie sodze.

Tak przypadek bez bol'a popatrz ile farmy a z tego co mi wiadomo bol farmi a ja nie jedynie co robiłem

Opublikowano

Nie jestem jakimś farmemem żeby ostro farmić xD

A na midzie miałem miss fortune która mnie harasowała i nie dawała farmić -.-.

(widać że na tym mpc są ludzie poniżej iq 20)

Mf na midzie? Smutne...

67 farmy to powinien mieć support na wardach.

Te runy....

Diax na cb czeka

ps jakim cudem khazixem miales 7 farmy? :D

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

@Up

Nie wiem jaki masz build, skoro na jedno combo na ulcie ściągasz trzech przeciwników, ale wydaje mi się, że coś takiego jest niemożliwe w tej grze... Możesz poczekać aż twój team zainicjuje i zjedzie im HP, ale tak robią tylko idioci którzy potem będą płakali że wyjść z elo hell nie mogą.

Chyba, że są papierowi jak uj i nie mają resów złożonych. ;) Tego pod uwagę nie wziąłeś? No ale dobra, szczegół.

PS. Nie jestem dzieckiem płaczącym że nie mogę wyjść z tego mistycznego, legendarnego 'elo hell' bo cały są noob teamy, trolle, afkerzy, leaverzy sratatatata.

Elo hell nie istnieje. <3

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

gratki penty :)

ale musisz poprawić farme,bo to podstawa gry

jakbyś nie wiedział,to przypominam,że 15cs=1 kill

Dzieki heh na początek dobrze mi idzie farma ale później nie farmie tylko latam z linii na linię :D

Opublikowano

Przeciez ty nie zrobiles pentakilal tylko pienc trupow nubku..
Popracuj nad farma bo na rankedach pierwszy itemek zlozysz w 25minucie ...
GRATULACJE PIENC TRUPOW!

Opublikowano

64 farmy i mid game nie bylo?

film ,paintem tez umiem jak wczensiej pisali

nie a czym gratulowac ,ult i penta sama leci

O co wam chodzi z tym paintem ?

Ult i penta?

No nie powiedziałbym bo najwyżej to rozwaliłem 3 ultem i musiałem uciekać bo yi mnie gonił z 450ad+ ale i tak czy siak zabiłem go i evelynn i zrobiłem pente...

Opublikowano

No nie powiedziałbym bo najwyżej to rozwaliłem 3 "ultem" (ultimate ryze nie zadaje dmg ale to nicccc przecież ty zadajesz obrażenia ultem ryze <3 ) "i" musiałem uciekać bo yi mnie gonił z 450ad + (zakładam, że z 100041 ad, zgadłem ???) ale (przed ale stawiaj przecinek ...) "i" tak czy siak (jest taka rzeka "Siak") zabiłem go "i" evelyn "i" zrobiłem pente ....

zgaduje, że masz jakieś zaburzenia albo jesteś w maksymalnie 4 klasie podstawówki. (oczywiście chodzi o gramatykę i ortografię).

@top

Farma do dupy tylko 67.

Wiedziałeś że 300 cs = 20 killi ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Naucz się farmić. po 50 cs w 25 minucie to tragedia. Idź na boty i spokojnie poćwicz lasthitowanie bo daleko nie zajdziesz. w 25 minucie to około 180-200 powinneś mieć, a nie 50.

Graty penty, chociaż to był normal na unranked ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...