Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony z filmami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. ;P

Nurtuje mnie pewne pytanie. Sami na pewno korzystaliście ze strony z fimami. Np takie playtube.pl jest tyko zbiorem linków do filmów które hostuje ktoś inny. I tu moje pytanie. Skąd oni to biorą? ;D Da się jakoś zwyczajnie wyciągnąć ten link czy trzeba dogadywać się z firmą hostującą filmy aby udostępniła takie linki do filmów?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up czyli założyciel strony sam wgrywa te wszystkie filmy na jakiś hosting ? No bo oczywistym jest to że ma potem do nich link. Ale wątpie w to bo na niektórych stronach jeden film jest podany z 5 hostowni...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Administrator myślę że nie na takich stronach są specjalne rangi takie jak Uploader i oni sami wrzucają filmy ale również mają za zadanie sprawdzić czy owe filmy działają i nie są fejkowate.

jp8p35.png
Opublikowano

Wszystkie to pewnie nie. Ale większość znanych filmów pewnie tak. Filmy są pewnie w formacie .DivX lub .RVMB a zadaniem Uploadera jest wstawienie na strone tych filmów (Dobre strony mają własny Uploader). Wszystkie filmy znajdują się w ten sposób w Bazie Danych i są bezpieczne do póki strona istnieje.

jp8p35.png
Opublikowano

Na niektórych stronach użytkownicy też mogą wrzucać filmy. Dobre filmy można ściągnąć z torrentów i zapewne tak robią potem na strone i gotowe :)

jp8p35.png
Opublikowano

Niestety nie bo to nie jest obrazek tylko java. Ewentualnie możesz zagadać z adminami tej strony o podesłanie pliku/linku. Tylko pamiętaj że dobry film w HD waży około 4 GB więc najlepszym rozwiązaniem byłoby po prostu ściągnięcie go z Torrentów.

jp8p35.png
Opublikowano

Zalukaj polecam ale jeśli nie masz hajsu to stop limition :)

Szukam budowniczych na serwer minecrafta chętni pisać na skype : KKamil555

Opublikowano

Playtube.pl

Polecam są tam wszystkie filmy wszysciutkie i za free. Oglądasz za pomocą mirrorów polecam putlucker, video slasher, megustavid

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...