Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do zmiany ip na zagraniczne (SB :>)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam programu podobnego do anonymX ktory dziala w firefoxie...Lub anonymX premium o ile taki jest za darmo poniewaz darmowy ma tylko 3 panstwa a sponsor pay nie ma ankiet z UK i wielkiej brytani a z Norwegi za to ma bardzo dobre!Zarobilem na nich pare tysiecy :> Jest jesze jakis programik fajny bo SB same sie nie dodadza xD

Z gory mowie ze odpada proxy switcher , hide ip.. i inne ktore lacza sie tylko z uk wielka brytania i chyba tez francja i niemcami bo nie ma tam zadnych ofert (dziwne)

Proxy switcher zmienia ip(panstwa ) ale na sponsor pay zawsze jest tylko polskie jak uzywam proxy switchera (wtf?) a anonymX dziala bez zazutu tylko ze 3 panstwa ;/

HELP nie wiem czy to dobry dzial jak nie to prosze o przeniesienie....

Opublikowano

Co do pierwszego to to samo co ze switchem proxy ;/ Nawet po uzyciu sa polskie oferty na sponsorpay .

A drugi programik podobno zmienia ip ale tylko na polskie(z tego co wyczutalem w temacie) bo jest to wersja demo a za premium trzeba zaplacic...

OMG to tylko AnonymX jest jedynym programem ktory dziala na sponsor paya?!!! (szkoda ze jest też platny zeby uzyskac dostep do wiekszej ilosci panstw bo z Norwegi sie mi juz ankiety skonczyly te co dzialaly :<)

HELP@

Opublikowano

Wow ten AOL naprde dziala :-) Dzieki<3

Tylko jak zmienic w nim ip na inne niz USA to nie wiem :-\ Wiem ze cos przy rejestracji...

Help

Opublikowano

@up to nie dziala na sponsorpaya -.- testój a dopiero potem wystaw posta...

Moje pytanie nadal brzmi jak zmienic ip z innego kraju oprocz UK w AOL'u...

Opublikowano

UP a testowales na sponsorpayu? -.- Sprawdze i dam edit...

@edit

Nie dziala -.- Nadal pisze ze nie ma ofert

Eh nie ma nic co dziala na SP oprocz Aol'a?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...