Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Team Alternate bez adc Polska bez adc ;/

Hosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Creaton złamał prawą rekę i będzie miał operację

Czy przez to skończy się panowanie w lcs Alternate . Jak Polska sobie poradzi bez najlepszego adc w Polsce ?

Opublikowano

imbe xD

szkoda ,a tak ładnie pływał w wózku

po tym jak zobaczyłem co robi na streamie ,nie dziwie się

zapewne kogos z anexis wezma

Nie moga z anexis - przeciez od nich jest xaxus i overpow.

@

Czuje kikisa na adc XDDD

Nie no, moze vandera?

652601399840421198520.png

Opublikowano

Niech biorą Imbe xD

nadałby się, gra teraz cały czas, skilla podłapał, jak by podrenował drużynowo to na 100% by się wgrał, a sam gra dobrze

Gra caly czas... od 2 tygodni, za malo by isc do reprezentacji.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jak to możecie pytać się kogo ... Hosan jest przecież wolny panowie, więc tylko i wyłącznie jego widzę za Creatona na ten moment bo te imby nie imby to miernoty unskillowe typowe polaczki flameujace na soloq, placzki itp... Co do tego to Creaton ma złamany palec, nie rękę - potwierdzone info od managera Polskiej Reprezentacji - tak Creaton do niego napisał ;)

@Edit.

Kikis AD Carry - potwierdzone.

Opublikowano

Jak Creaton ma zlamana reke to cos czuje ze topki dla Polski juz nie bedzie :), a byla nadzieja bo skladu nie mielismy najgorszego.

Ale jak dla mnie Creaton idiotycznie postapil, mogl bardziej uwazac .

sstwc.jpg

Opublikowano

Jak Creaton ma zlamana reke to cos czuje ze topki dla Polski juz nie bedzie :), a byla nadzieja bo skladu nie mielismy najgorszego.

Ale jak dla mnie Creaton idiotycznie postapil, mogl bardziej uwazac .

Więcej wiary... może damy rade, aczkolwiek sam w cuda nie wierzę. xD Ale myślę że jakoś to będzie, gorzej by było gdybyśmy nie mieli nikogo za niego... ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Niech wezmą Kashe .. Pójdzie Ryzem włączy bola i gitara będzie o.O

@top

Zawodnicy Alternate są uniwersalni , z tego co tam wiem to midder jest też ogarniętym adc i mimo ze nie będzie grał tak dobrze jak Creaton to nie będzie większego problemu bo mida zagra w miare dobra osoba. Zobaczymy jak to się potoczy.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Pływać mu się zachciało :P

A o co chodzi z tą polską reprezentacją? może mi ktoś wyjaśnić?

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Shushei też kiedyś się zamienił z Hosanem i dobrze mu szło, wszystko jest możliwe. Możemy wymienić prawie wszystkich polskich graczy a i tak się pomylić.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

To chyba wszystko wyjaśnia.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...