Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam do Was pytanie, mam problem z moim serwerem, była wersja 1.5.2 i zrobiłem na 1.6.1 i niby wszystko ok a jak się weszło na konie po oswojeniu i kliknęło "E" to mnie z serwera i innych graczy wyrzucało. Próbowałem bezpośrednio nałożyć np. siodło na konia klikając i celując w konia PPM ale efekt był ten sam :(. Jeśli ktoś wie w czym problem to proszę mi odpisać

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Opublikowano

Te Bugi, są to bugi związane z Craftbukkitem, jest on developerski, musisz poczekać na Bete, lub rekomendowanego.

Możesz jeszcze podać listę pluginów, może tam coś jest nie tak, ale jak dla mnie, lepiej jest poczekać.

Opublikowano

Wiecie mniej więcej kiedy ona się pojawi? o jakby tego było mało to gdy powróciłem do 1.5.2 to jest bug, że gracze (jak i również ja) nie mogą podnosić itemów, wiecie czemu?

ICraft

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Opublikowano

Jak na razie nigdzie nie znalazłem podobnego problem proponował bym tobie podać twoje wszystkie pluginy ze serwera ponieważ to mogą pluginy blokować możliwość jazdy na koniu :< a nie CraftBukkit..

Sygnatura się psuje coś :<

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

[1.6.1] [Frakcje] [PVP] [McMMo] [Vip za wygrane Eventy]

Adres IP: s26.mineserv.eu:53885

Opublikowano

Nie sądzę, żeby to była wina pluginów, są podstawowe, + pare na frakcji typu MA, SG, PB, Spleef itp.

Nie mogę podać dokładnie wszystkich pluginów.

Ehh... to poczekam na tą wersję stabilną...

ICraft

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...