Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.6.2 |SURVIVAL + FRAKCJE | BEZ OTHERDROPS = SUROWCE Z RUD | 100 SLOTÓW | SFRAGUJ | KLASYCZNY SURVIVAL | MINI GRY | PARKOUR | 1VS1 | SPLEEF | STREFA V

NoNewbie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poczytaj inne tematy. Nie przyczepiłem się specjalnie do Twojego serwera. Po co się reklamujesz skoro wg Twojego toku myślenia ocenić serwer mogą tylko osoby, które są tym serwerem zachwycone (nie wyskakuj z komentarzem typu pograj tydzień i dopiero oceń bo ten komu się serwer nie podoba nie będzie grał i po prostu wyjdzie). Ponadto nie wiem czy chcesz się porównywać do tych serwerów, które nawet nie wiedzą jaki tryb gry oferują a są to 10-20 slotowe serwery krzaki, które albo mają tylko same refy w tematach albo płacą vipami i innymi pierdołami za podbicie tematu. ps zgodnie z twoim tokiem myślenia polecam Ci zmienić nazwę na [survival + auth me + world guard + factions + jakiekolwiek masz tam jeszcze pluginy).

Powodzenia z takim nastawieniem

Opublikowano

x-raYowcy łączcie się...

Bo wolisz grać na OtherDrops co jebie Minecrafta do końca to idź i se graj kiedyś wystarczyło wbić na MPC Forum i odrazu był serwer a teraz trzeba sie doszukiwać dropu z Rud

Opublikowano

Recenzja !! :)

Administracja Jest, że tak powiem Poyeb@na Pytałem sie dlaczego niedziala /f who (komenda) psize i nic wkurwiłem się Napisałem kur@# poyeb@na administracja Admin napisał jak niechcesz to niegraj. Ja napisałem Będe tutaj grać I dostałem bana na tydzień ... Teraz juz tutaj nie zagram i ostrzegam innych graczy przed serwerem :)

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Kolega jest bardzo niecierpliwy, a administracja musi obsłużyć cały serwer a nie tylko jego. Najwyraźniej wyżej wymieniony nie zapoznał się z regulaminem serwera, który wyraźnie mówi, aby nie przeklinać, a co gorsza obrażać administracje. Mogłeś wyrwać perma, ale daję ci jeszcze szansę wrócić za tydzień. Pozdrawiam

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Zajęta ?!?! Nic nie robiliście ... 2 admin napisał do gracza i wyszedł as ty tylko byłeś i nic nie robiłes. Regulamin ? A kto go czyta ... Mogłeś dać upomnienie t obył mój 1 raz :) Mogłeś mi już dać perma :)

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Recenzja !! :)

Administracja Jest, że tak powiem Poyeb@na Pytałem sie dlaczego niedziala /f who (komenda) psize i nic wkurwiłem się Napisałem kur@# poyeb@na administracja Admin napisał jak niechcesz to niegraj. Ja napisałem Będe tutaj grać I dostałem bana na tydzień ... Teraz juz tutaj nie zagram i ostrzegam innych graczy przed serwerem :)

Ale przecież jest ogłoszenie ,nie robili tego od tak sobie ...

Specjalnie tworzono takie powiadomienie: Sploszczone komendy /frakcja << czy jakoś tak i tam masz all koemndy... to jest inny plugin więc inne komendy mogą być...

A ja bardzo polecam ten serwer.Można fajnie spędzić czas.

Ja tu jestem graczem,ale z chęcią poopowiadam na pytania.

Więc nie powinno już być ,że nikt nie odpowie,bo ja bd odpowiadał.Spokojnie ogarne 10 graczy na raz.Już tak robiłem ( : !

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...