Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ścinanie gry

Attrex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój komputer radzi sobie z większością nowych gier jednak w neverwinter mam okropne ściny, np. kiedy walczę z kilkoma postaciami. Jak poprawić optymalizację tej gry?

Opublikowano

To jest Beta yup ? Pewnie nie jest wszystko dopracowane, sprawdz jakie zużycie procka, zwiększ priorytet

OndteAw.png
Opublikowano

To jest Beta yup ? Pewnie nie jest wszystko dopracowane, sprawdz jakie zużycie procka, zwiększ priorytet

To nie jest beta.

Opublikowano

Maximus460 w innych grach nie mam ścin, komp czyszczony regularnie CCleanerem, spróbuhje jescze pograć przez gameboostera.

Opublikowano

Ale w innych grach nie masz, offline czy online? Być może to przez słabe łącze lub obciążone?

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Hidan95 mam dobre łacze, przed wejściem do gry wyłączam konunikatory i nie pobieram żadnych plików.

Opublikowano

Podpinam się pod tematem, mam podobnie. Na samym początku, gdzieś tak z tydzień grałem bez żadnych problemów, wszystko wymaksowane. Gdzieś dwa dni wcześniej z niewiadomych dla mnie przyczyn nie chciał się odpalić launcher, poczytałem trochę i znów działa, lecz od tego momentu gra mi cały czas masakrycznie ścina. Nie wiem o co w tym chodzi. Zmniejszyłem parametry gry na średnie, niskie, nic nie pomogło. Jak kolega powyżej mogę grać w każdą nową grę online, czy kampanie i nie mam żadnych problemów, niekoniecznie zawsze na wysokich, lecz nigdy nie na niskich parametrach. Dotychczas z żadną grą nie miałem aż takich problemów. Komputer jest codziennie czyszczony, sprawdzany i kontrolowany, dysk C ma 5 GB wolnego miejsca. Jeśli wiecie jak temu zaradzić będę wdzięczny za w miarę szybką pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Może być to być spowodowane, że internet jest wolny i po prostu gubi pakiety albo po prostu serwery są mocno przeciążone i jest to wina ich serwerów. Proponuje zrobić format i zobaczyć czy nadal występują problemy.

Opublikowano

Ogólnie to chciałbym ominąć format, gdyż mam na prawdę wiele rzeczy na kompie i ciężko będzie je znów znaleźć bądź po prostu wszystko od podstaw instalować i aktualizować.

Opublikowano

Zmniejsz grafikę, gry offline są inaczej tworzone niż gry online.

Ja np: nie mam żadnych ścin, czasami laga mam.

2 sprawa to dużo graczy np: w mieście, dlatego też możesz mieć ściny w mieście nic na to nie poradzisz...

Maruusek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...