Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] minecraft plugin zasady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! wiem ze jest plugin bookrules dzeki ktoremy mozemy wpisac zasady w ksiazke a gracz ja otrzyma. Lecz jest to jednorazowe i otrzymuje ta ksiazke tylko nowy gracz. Czy da sie jakos zrobic by za kazdym zalogowaniem jezeli gracz nie wyrzucil ksiazki to ma ja w EQ a jezeli wyrzucil to znowu by sie mu pojawila ? Czyli ze co zalogowanie obojetnie czy nowy czy stary gracz ksiazka bedzie?

Opublikowano

a może zrobić tak że namiejscu spawna gdzie sie loguje umieścić command block i napisać msg @p bla bla bla

albo give @p ... ? tylko problem jest jeżeli jest 40-60 osób bo się potrafi bógować

Opublikowano

Hmm to nie jest glupi pomysl lecz wtedy bede musial dawac plytke naciskowa na spawnie i to moze nie dzialac dobrze jak gracz po zalogowaniu sie bedzie odrazu na niej stał

Opublikowano

Hmm to nie jest glupi pomysl lecz wtedy bede musial dawac plytke naciskowa na spawnie i to moze nie dzialac dobrze jak gracz po zalogowaniu sie bedzie odrazu na niej stał

no niestety, inaczej sie nie da zrobić - tak mysle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...