Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spartacus Legends za darmo!

tripipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Spartacus Legends to gra akcji o walkach gladiatorów, osadzona w realiach Starożytnego Rzymu i pełnymi garściami czerpiąca inspirację z serii popularnych amerykańskich seriali przygodowych o losach trackiego niewolnika Spartakusa."

Więcej o grze:

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=18971

Co tu się będę dużo rozpisywał, darmowa gra więc można ją sprawdzić. Przez ostatnią godzinkę sobie pykałem i powiem Wam, że nie jest źle,. Jako fan serialu jak i walk gladiatorów jestem zadowolony z tej produkcji. Myślę, że gra powinna się spodobać nie jednej osobie.

Niestety gra nie jest dostępna w "naszym sklepiku" aby pobrać grę należy założyć konto PSN i jako miejsce zamieszkania podać USA.
Osoby mające konto założone na USA, muszą tylko udać się do PS Store i pobrać zawartość.
Gra działa tylko na koncie USA, na kontach PL nie łączy do serwerów!

II. JAK ZAŁOŻYĆ KONTO NA AMERYKAŃSKIM PLAYSTATION STORE?
http://www.onlygames.pl/artykul-jak_zalozyc_konto_na_playstation_store_-_poradnik-1084.html

Aktualizacja 7.08.2013
Gra jest już dostępna dla wszystkich, działa na Polskich kontach!

819531478353821175209.gif

Opublikowano

No hicior to nie jest, dla mnie również taki średniak w którego można pograć.

Zabicie bossa jest bardzo ciężkie, mam już dwóch odkrytych ale nie mogę ich zabić, mają statystyki prawie po 300 a ja ledwo 86, prawie się udało mi ubić Oenomausa :P

Razi też balans postaci w grze po sieci, co prawda zagrałem dopiero 4 walki i wszystkie je wygrałem ale 3 z 4 walk to osoby ze statystyką na poziomie 23... a jedna miała 96.

Grę tak czy siak zostawiam na hdd i będę sobie pykał kilka walk w tygodniu.

Opublikowano

A właśnie. Teraz to zauważyłem. Da się zagrać na polskim koncie? Mi nie łączy, ale przez amerykańskie jest ok.

@edycja

Całego nie czytałem, mój błąd, gdyż o grze wiedziałem wcześniej z innego portalu. :P

Opublikowano

@up

w treści tematu masz napisane "Gra działa tylko na koncie USA, na kontach PL nie łączy do serwerów!" :)

Póki nie będzie gry w naszym sklepie to sobie na koncie PL nie zagrasz, czy i kiedy będzie to jeszcze nic nie wiadomo...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

moze by tak ktos zrobile liste darmowych gier bo jest ich kilka, np:

- Tekken Revolution

- Spartacus

- Buzz na quizowo

- Deathmatch Village

- i jeszcze kilka bylo

Opublikowano

moze by tak ktos zrobile liste darmowych gier bo jest ich kilka, np:

- Tekken Revolution

- Spartacus

- Buzz na quizowo

- Deathmatch Village

- i jeszcze kilka bylo

może sam zrobisz?

@topic

radzę uważać przy graniu postaciami zwanymi bossami, nigdzie nie widziałem o tym wzmianki do póki sam tego nie uświadczyłem...

gdy pokonamy jakiegoś bossa w grze to później jak wiadomo mamy możliwość kupienia go za złote monety, wczoraj kupiłem sobie Oemanusa i postanowiłem nim zawalczyć na arenie... jako, że miała to być pierwsza walka tą postacią to wybrałem walkę offline, walkę przegrałem i ku mojemu zdziwieniu pojawiła się informacja, że postać znika z listy wojowników.... z lekka się wku^*^^% bo postać nie została nawet pozbawiona kończyn! normalne postacie po śmierci da się wykupić za srebro a następnie za złote monety, bossów już tak nie można!

takie małe info dla tych co też o tym nie wiedzą ;)

btw, w ogóle ktoś z Was gra w ta produkcje?

Opublikowano

Może i jest jakąś tam podróbką jak gadacie, ale przyznam że jest fajna i to bardzo. (Mam ją na xboxie, też dają ) no i ja w to gram czasami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...