Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Widziałby się Wam taki serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym stworzyć serwer o tematyce starożytności RPG, coś w stylu gothica. Uwielbiam te czasy ;)

Tak wiec akcja rozpoczynała by się w zamku, z początkową rangą ''Chłop'' . NIe możemy nic robić, żadnej gildi, wysyłać PM, tylko będzie takie cos ze możemy wysyłać listy za pieniądze. Jako chłop musielibyśmy pracować na roli dla króla miasta, bylibysmy jego niewolnikami, po prostu król nami rządzi!

Na serwerze były by dostepne 2 prace rolnik i moze górnik, gdzie bedziemy dostawac marne pieniadze, i zbierac na uwolnienie sie od króla, gdy uzbieramy pewna kwote, mozemy pozniej się udać do ratuszu i wykupić rangę mieszczanin!

Przychodzimy do ratuszu, klikamy na tabliczkę i wykupujemy rangę mieszczanin. Mieszczanin moze wykonywać gildie, dołaczać do gildi i wiele innych rzeczy.

Creafting mieczy oraz zbroji było by zablokowane. Gracz oraz mieszczanin nie mogl by tego zrobic! Dopiero mozemy zorbic zbroje u Kowala, lub kupic ja u handlarza. W miescie byly by ochroniarze, ktorzy by chronili miasto przed potworami! Ciezko bedzie sie ochronic zycie na wiosce bylo by trudne!

Z gracz oraz zwierzat , mobow, byla by krew. Były by koszary gdzie by byly organizowane konkursy mistrzów PVP na koniach, i wiele wiele innych!

Były by zadania, u iektorych ludzi NPC, gdzie gra byla by ciekawa! Byl by plugin MCmmo.

Potem zycie sie rozkreca na serwerze, tworzysz swoje gangi gildie, rekrutujesz ludzi, napadasz na innych! I wiele wiele innych atrakcji!

I jak odwiedzilibyscie taki serwer?

Opublikowano

Mogłeś po prostu zapytać czy chcemy serwer RPG. Anyway pachnie mi metinem gdzieniegdzie, ale mi pasi.

Opublikowano

Według mnie bardzo innowacyjny i ciekawy pomysł.

Bardzo podoba mi się to, że zaczynamy jako Chłop.

Będzie dużo zabawy, aby wspinać się na coraz wyższe szczeble naszego rozwoju.

Naprawdę świetny pomysł. Co do pytania - Tak :-)

Opublikowano

nie wypali .... nie zrobisz czegoś takiego (w sensie grywalnego)

puki nie poprzesz pomysłu umiejętnościami pisania pluginów w java nie masz sensu czegokolwiek pisać w tym temacie

Opublikowano

Mogłeś po prostu zapytać czy chcemy serwer RPG. Anyway pachnie mi metinem gdzieniegdzie, ale mi pasi.

A co byś chciał ujrzeć na serwerze RPG?

nie wypali .... nie zrobisz czegoś takiego (w sensie grywalnego)

puki nie poprzesz pomysłu umiejętnościami pisania pluginów w java nie masz sensu czegokolwiek pisać w tym temacie

Mam doświadczoną administracje, technika od pluginów na pewno by się znalazło ;)

Ale dzięki za opinie ;). Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer dobry tylko 2 prace to zdecydowanie za mało.

Dodałbyś 4 prace takie jak:

- Strażnik , Kowal , Rycerz , Drwal.

Wtedy było by OK bo z dwie ma by były nudy.

Dodałbyś, więcej map nawet trochę fantastyki by się przydało.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Tak, fajny pomysł. Wreszcie coś innego, nowego. ;)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Serwer dobry tylko 2 prace to zdecydowanie za mało.

Dodałbyś 4 prace takie jak:

- Strażnik , Kowal , Rycerz , Drwal.

Wtedy było by OK bo z dwie ma by były nudy.

Dodałbyś, więcej map nawet trochę fantastyki by się przydało.

Oczywiste ze by było więcej prac, napisałem tylko 2 bo na szybkiego pisałem ;)

Dzięki za propozycje ;)

Jeżeli potrzebujesz pomocy to pisz do mnie na pw.

Wielkie dzięki, za oferowaną pomoc. Pózniej się może odezwię na PW ;)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam, poszukuję budowniczych pod serwer Minecraft'a . Informacje o serwerze : Typ serwera , chciałbym stworzyć coś w stylu Gothica, [survival - Frakcje - Questy - Trudne Życie] Trzeba by było zbudować epicką ładną mapę z gothica, styl starożytności . Mapę budowalibyśmy na dniach, na serwerze hamachi, lub może jakimś wykupionym. Za dobre budowanie może i awans na administratora serwera - ranga [Admin] na serwerze. Więcej informacji pod PRYWATNĄ WIADOMOŚCIĄ lub pod numerem GG 43400592 ( pisać jak nawet mnie nie ma, później odpiszę) . Jesteś zainteresowany?

Wyślij do mnie na PW, lub na GG (gg podane wyżej) podany wzór:

1.Nick:
2.Wiek:
3.Doświadczenie:
4.Staż w minecraft:
5.Kontakt:
6.Przykładowe budowle:
7.Znajomość komend:
8.Na ilu serwerach byłeś budowniczym:

9.Posiadasz jakiś komunikator głosowy? Najlepiej skype:

10.Jesteś w stanie wysłać raz na miesiąc 11 zł na pomoc w opłaceniu serwera?:

11.Jak oceniasz swoją ortografie:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...