Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Łotrzyk - Skille

boxer010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam lotrzyka 8 lv, do tej pory nie rozdawalem skilli bo nie wiedzialem jakie, mogl by mi ktos opisac dokladnie jakie skile i ile w nie wbijac? dzieki

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

czesc mam lotrzyka 8 lv, do tej pory nie rozdawalem skilli bo nie wiedzialem jakie, mogl by mi ktos opisac dokladnie jakie skile i ile w nie wbijac? dzieki

Rozdawaj w skille, które tobie odpowiadają, zawsze można zresetować i od nowa rozdać.

Opublikowano

Co do resetu to gdzie jest możliwość resetu i czy za darmo można w nieskończoność zmieniać skille?:D

Potrzebujesz specjalny przedmiot do resetu, którego można nabyć za Zeny.

Opublikowano

no wlasnie, ja nie mam zamiaru wydawac pln, chce wybrac jaknajlepszą budowe, a nie mieszac ciagle i placic

Możesz wymienić AD na Zeny jeśli nie chcesz pieniędzy wydawać.

Pomocnik
Opublikowano

Żeton przetrenowania kupisz za około 100k diamentów astralnych. Biorąc pod uwagę, że max 12 tysi dziennie możesz oszlifować
( nieoszlifowane AD - mozesz miec mase i tone, ale dziennie mozesz 12k zamienic jednym kliknieciem na walute uzytkowa = AD)

Z tydzień Ci powinien zlecieć na zbieraniu hajsu. No wincyj trochę :)

Opublikowano

a gdzie można wymienić AD na Zen?

Sorry za pytanie ale nie chce mi się szukać :)

W górnym pasku dostępu masz taką opcję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...