Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ravia.eu Łapanie botów #2 Czytać opis. Bonus-Beka na końcu xD

Cruse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczemu uważasz, że mi nie wyszło? Może troszeczkę uzasadnij. Na tym filmiku nie miało być nic śmiesznego. Po prostu zgłoszenie botów. A przy okazji taka seria. :)

Opublikowano

Jadyne co robie z tym filmem to wysyłam go na forum do zgłoszeń. Żadnej kariery na tym nie zrobie, ale jesli nie mam gdzie sobie podropić to odpalam frapsa i nagrywam sobie. Nie wiem czy kiedyś ktoś miał jakoś korzyść z tego ze zgłosił bota. Pozdrawiam Ciebie - osobe, która pewnie jest na tym filmie.

Opublikowano

Wrzucasz na mpc filmik którym wysłałeś do administracji bo boty na nim są?

Pomyliłeś się chłopcze fora, a taka głupota powinna być warnowana.

ps. wypisuj nicki bo nie chce mi się oglądać całych filmów aby zobaczyć czy moje botki tam są.

Pozdro, dzisiaj na noc stawiam 8botów także wypatruj ich w m1 :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jadyne co robie z tym filmem to wysyłam go na forum do zgłoszeń. Żadnej kariery na tym nie zrobie, ale jesli nie mam gdzie sobie podropić to odpalam frapsa i nagrywam sobie. Nie wiem czy kiedyś ktoś miał jakoś korzyść z tego ze zgłosił bota. Pozdrawiam Ciebie - osobe, która pewnie jest na tym filmie.

wez moze odpocznij od Islamusa i calej sravi .. to ze ktos da NEGATYWNY komenatarz czy tez lapke w dol to zaraz byl Bot ? ja ciebie prosze .. xD

Wrzucasz na mpc filmik którym wysłałeś do administracji bo boty na nim są?

Pomyliłeś się chłopcze fora, a taka głupota powinna być warnowana.

ps. wypisuj nicki bo nie chce mi się oglądać całych filmów aby zobaczyć czy moje botki tam są.

Pozdro, dzisiaj na noc stawiam 8botów także wypatruj ich w m1 :)

Dokladnie ,Forum o CHeatach a ty jeszcze pokazujesz ze lataja boty na ravi .. i wstawiasz na forum SKAD SIE BIORA CHEATY NA SRAVIE ..

image.png

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...