Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Słuchawki MDR-ZX100 / MDR-ZX300

PaTrOL *DG*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Nie wiem czy w dobrym dziale napisałem, jak coś przenieście :P )

Witam, mam dylemat które słuchawki kupić, czy MDR-ZX100 od sony czy MDR-ZX300 również od sony.

Ma ktoś może te słuchawki i może coś o nich powiedzieć ? Jak z dzwiękiem? Głośny czy cichy? Jak z bassami jest i wgl, wygodne itp itd?

Proszę was o opinie, nie wiem które kupić :( Jak coś używałbym xperii tipo i tych słuchawek(głównie rap/hip-hop)

a i jeszcze jedno, te słuchawki wejdą mi do xperii tipo? bo mam w domu 3 pary słuchawek nausznych i dwie pary mi nie wchodzą tzn. nie dociskają do końca wejścia i jak tak odpalam muze z xperii to dźwięk jest zajebiśc** CICHY i OSTRO ZNIEKSZTAŁCONY :( Tylko jedna para słuchawek nausznych od philipsa im wchodzą ale dźwięk na nich jako taki jest, bo to słuchawki bardziej do kompa.

Proszę was o pomoc, czy te słuchawki na 100 % wejdą mi do xperii tipo i opinie tych i tych słuchawek bym prosił, które polecacie kupić.

sorki, że tak chaotycznie, pozdro :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Te słuchawki są nieopłacalne(słaba jakość dźwięku etc. polecam jakieś recenzje poczytać) podaj max budżet to coś się znajdzie ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...