Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack czy to ściema?

Hidan95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zainteresował mnie pewien filmik na youtube :

http://www.youtube.com/watch?v=Qi9j6y02ljw

Dlaczego ten filmik ma aż tyle łapek w górę, wątpię żeby to działało, już same wpisywanie passów sprowadza się tyle do jednego, ale co o tym myślicie ?

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

To jest zwykła ściema. Widać, że ktoś sam zaprogramował w Visual Basic lub w czymś podobnym. Jak wpiszesz passy to stracisz konto.

Opublikowano

Kolejny "hack" który jest tylko po to aby wyciągnąć twoje passy. To nie działa i nie bd działało tak samo jak hacki na kasę.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

No wiem, ale czemu to ma aż tyle łapek

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Wziął kumpli porobili 400 kont i dawali łapki na tym filmiku albo płacił za łapki bo mało prawdopodobne aby ten hack działał.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

2x up jak masz tego cheata to mi wyślij bo mam swoje sposoby na rozszyfrowanie keyloggerów itp. a co do tematu to ściema tak jak pisali w VB zrobiony w dodatku gość nieźle spamował tymi łapkami :)

Opublikowano

Cześć, zainteresował mnie pewien filmik na youtube :

http://www.youtube.com/watch?v=Qi9j6y02ljw

Dlaczego ten filmik ma aż tyle łapek w górę, wątpię żeby to działało, już same wpisywanie passów sprowadza się tyle do jednego, ale co o tym myślicie ?

Jest to fake hack, wykonany w VB, za wykonanie płatnej subskrypcji dostaje dolary ;)

Opublikowano

Fake i jeszcze raz Fake. Każdy cheat przy którym działaniu wymagane jest wpisanie hasła i loginu do konta jest zwykłym keyloggerem stworzonych do #!$@#$ Ci konta
Zauważ że mimo takiej ilości zenów i wbicia lvl'a nie poszedł na żadne moby aby potwierdzić że ma ów poziom

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

a co sądzicie o tym ? https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KQDBLVIMEIo#at=129 wprawdzie jest płatny, ale podobno od nich działają boty.

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Jako że to nie jest ich pierwszy filmik i sądząc po tym że do innych gier robią boty a gra jest nowa to jest to bardzo prawdopodobne

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

• 1 rok później...
Opublikowano

to nie hack tylko zwykły bot który wysyła pakiet subskrypcji na konto będąc zalogowanym (session cache) na listę kont youtube. nawet w php coś takiego napiszesz. w każdym razie na necie są takie (płatne) rzeczy. btw. mając dużo subów i 0 widzów czujesz się trochę forever alone, czyż nie?

76561198052875550.png

Jeżeli ci pomogłem to proszę o :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...