Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tanirus.PL

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc bez zbędnego gadania.

Serwer Aline2, był moim serwerem robionym od 0. Frajer Flourine (Skrzat, Elf bo tak wygląda z mordy) Był sponsorem i zabrał pliki, po czym postawił ten denny serwer Tanirus.PL.

Do czego dążę, dążę do tego iż pliki zostały skradzione, a mpc forum nie popiera kradzieży, więc nie zauważyliście on zebrał pochwały za pliki które ja zrobiłem? A on po prostu kopiuj wklej i happy? Nawet skopiował prezentacje.

Oryginalny temat Aline2, daje jeden a było ponad 7 prezek.

http://www.mpcforum.pl/topic/961296-tinesha-dedyk/
Opublikowano

Żal smutek rozpacz.
Chłopak pomyślał i teraz zbiera pochwały, tobie nic innego nie pozostało od patrzenia się, jak twoje pliki robią duże dziewiątki na koncie w banku =D

Opublikowano

Mnie kasa nie interesuje, niech sobie zarabiają na Aline2 też item-shop był jako dodatek, nie zależało mi na nim, zależało i zależy mi na dobrej grze graczy.

Opublikowano

Sam serwer w sobie jest gównem, pełno bugów, 4 starty... Administracja to totalna patologia, kłótnie na wołaj, kurwa śmiech na sali...

Mapa 94 pobugowana jakaś, potwory to sie tam chyba teleportują, ale oczywiście dzieciak Flou nie potrafi tego naprawić.

Dodatkowo chłopiec musiał sie wyspać po starcie serwera, a ponad 300 osób czekało na tego zjebanego królewicza.

Teraz jeszcze wychodzi, że skradzione pliki - żałosne... I pewnie to prawda, bo z tego co widać to on sam nic nie potrafi naprawić, a co dopiero wprowadzić na serwer xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...