Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Wh Crossfire 2.1.2010

kikut33fil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wyszlo nowe wh do gry crossfire !!!

Chętni pisac na gg 997 !!!

Oszczegam coś za coś !!!

TESTOWALEM TO WH - I DZIAŁA NA 100% !!!

JAK ja potrzebowałem czitow to nikt mi nie pomógł - to niby po co ja mam pomagać ????????

Meczyłem sie nad znalezieniem 8-* WIEC HACK - 5 zł TELEKOD ORANGE albo inne propozycje !!

Opublikowano

Nie Radze Tego Wysyłać Nie Mógł Znaleźć Hacka Bo Jedyne To Vip Hacki .

No Ale Jeżeli Komuś Nie Szkoda Kasy A Chce Chłopakowi Doładować Komórkę To Proszę Bardzo...

Chętni pisac na gg 430684 !!!

Oszczegam coś za coś !!!

JAK ja potrzebowałem czitow to nikt mi nie pomógł - to niby po co ja mam pomagać ????????

Meczyłem sie nad znalezieniem 8-* WIEC HACK - 5 zł TELEKOD ORANGE albo inne propozycje !!

Nie Dawno Się Zarejestrowałeś Więc Powinieneś Popatrzeć Po Forum Że Do CrossFire Nie Ma Darmowych Hacków !

Opublikowano

[...]Oszczegam[...]

Patrząc na twoją pisownię daję ci max 10lat... Poproś rodziców żeby dali ci kieszonkowe to doładujesz sobie konto na telefonie...

Co do cheata to nie polecam... Może i ma działającego,ale pewnie tyle wirusów i keyloggerów że spokojnie pookrada to co się da i rozwali kompa...

Grać nie umieją a cheatować umieją... ;|
Nie lubię spamić... wolę edytować

Opublikowano

Chętni pisac na gg 430684 !!!

Oszczegam coś za coś !!!

Raz mało postów; 2- działają tylko ViP-y dziecko; 3- jak myślisz, że jakiś user ci doładuje jakąś pierdołę to jesteś śmieszny i cię mama nie kocha :D

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

koleś chce sobie po prostu komórkę doładować a co do hacka to na pewno nie działa

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Dziecko ?? Twoja stara !!

Wszyscy na tym forum wmawiaja ludzia ze nie ma czitow do croosa ? gówno prawda !! wczoraj wyszło wh i ja je mam !!

Kto mowi ze tylko vip hacki działaja są w błędzie !! Wy tylko w błąd wprowadzacie ludzi co szukają tu taj czitow.

Pomogliscie juz jakiemus człowiekowi ?? NIEEE!!!!

frajery pierdolone !!! WH mam !!

Opublikowano

jak ci tak bardzo zależy to zrób filmik z tym hackiem i go opublikuj na forum

chejka.jpg

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

1. ty grasz na hacku druga osoba filmuje

2.ty grasz na hacku ale najpierw ustawiasz kamer (czytam aparat) na monitor

a jak niemasz kamery albo aparatu to wystarczy kamerka internetowa

proste B)

chejka.jpg

Opublikowano

1. ty grasz na hacku druga osoba filmuje

2.ty grasz na hacku ale najpierw ustawiasz kamer (czytam aparat) na monitor

a jak niemasz kamery albo aparatu to wystarczy kamerka internetowa

proste B)

chodzilo mi raczej o program

Opublikowano

nie musisz mieć programu wystarczy zwykła kamera,aparat ale radze telefonu nie urzywać bo będzie zile widać

chejka.jpg

Opublikowano

a jak zrobisz filmik wrzucisz go na kompa to go puść na youtobe i daj link tak benidzie najłatwiej

chejka.jpg

Opublikowano

nie musisz mieć programu wystarczy zwykła kamera,aparat ale radze telefonu nie urzywać bo będzie zile widać

HyperCam i niech sobie nagra. Na mpgh pisali, że ponoć pomaga jak włączysz cheata i cf-a jako administrator.

@kikut

to zrób film cwaniaczku (zaraz padnę jak napiszesz, że nie wiesz jak to zrobić)

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

jestem pod wrażeniem nie myślałem że hack pójdzie.Należą Ci się brawa ale czy napewno to nie vip hack???

chejka.jpg

Opublikowano

ja i tak bym tego ni kupił to jak kupienie kota w worku nawet opisu nie dał co ten hack potrafi czy tyko speeda bo na filmiku speeda tylko widziałem,

chejka.jpg

Opublikowano

a co do kikuta to daj opis do tego hacka

chejka.jpg

Opublikowano

ZAL mi was ludzie !! To Nie jest żaden VIP HACK tylko zwykłe wh

Co do Funkcji czita ?!

- WallHack

Sama nazwa hacka o czyms świadczy

NIE MA ZADNEGO SPEEDHACKA !!!!

Opublikowano

czyli speed czy coś wydłusz posty napisz normalnie jakie ma funkcje np speed,3 pestki naraz itd.

chejka.jpg

Opublikowano

czyli speed czy coś wydłusz posty napisz normalnie jakie ma funkcje np speed,3 pestki naraz itd.

Chejka no ogar !!

Ten hack nie ma ani speedhacka ani aim bot

Jest to klasyczne wh

uruchomienie czita - F10

Opublikowano

@ Chejka używaj Edit :)

@Topic:

A Przypadkiem W Innym Temacie Nie Nazwałeś Go Vip Hackiem? -.-

Może Daj Komuś Link Żeby Przetestował A Nie ... Nikt Nie Wie Czy Działa A Ty Chcesz Żeby Ci Kome Doładowali .

Opublikowano

@ Chejka używaj Edit :)

@Topic:

A Przypadkiem W Innym Temacie Nie Nazwałeś Go Vip Hackiem? -.-

Może Daj Komuś Link Żeby Przetestował A Nie ... Nikt Nie Wie Czy Działa A Ty Chcesz Żeby Ci Kome Doładowali .

filmik jest na youtube !! Hack działa na 100%

Dede wy tylko wmawiacie ludziom ze nie ma działajacych czitow ?? morze i nie bylo ?! ale juz są

Innych tematów nie robiłem oprócz tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...