Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] From Dust

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem w grze From Dust. Jest taki poziom High Tides i w edycji pecetowej zawiera on błąd, a Ubisoft nie zamierza go naprawić. Krótkie objaśnienie mechaniki gry: LPM pobierasz jakiś materiał(lawa woda piasek) i PPM go stawiasz. Próbowałem powiększyć ilość trzymanego materiału(Unknown Initial Value + Increased/Decreased Value) ale nie znalazłem właściwego adresu. Spróbowałem też gotowca z sieci, ale u mnie nie działał. Proszę o wyjaśnienie dlaczego nie mogłem znaleźć adresu.

Opublikowano

Jednak ktoś go znalazł.

1. Jest lepszy ode mnie
  2. To była starsza wersja

To było na forum, a z komentarzy pod tym wynikało że innym działa... W takim razie patch'e nie naprawiły błędu w tym poziomie tylko ukryły adres... Troche bez sensu bo przecież to ty decydujesz czy chcesz oszukiwać.

Odkryłem że da się przejść ten poziom. Trzeba dać im dojść do brzegu, następnie wylać za nimi wodę spychając ich na otwarte morze... I dalej za nich wylewać. Wogóle to ci goście mogą pływać ponad 2 minuty a nie chce się im przepłynąć małego kawałka. A ta metoda jest wyczerpująca gdyż powstają dziury w wodzie i wsysają ich na pierwszy brzeg. I ci kretyni jeszcze do niego płyną zamiast do celu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...