Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minigames 1.6.2![VampireZ][HideAndSeek][TheWalls!][Kalambury][SurvivalGames][PaintWar][PaintBall][Splegg][Non-Premium][Day2Play][Eventy]

gasacz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest super, ale... dlaczego nie widać niektórych graczy????

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

ogólnie serwer jest dość dobry ale jest w formie rozwojowej z adminem mozna porozmawiac i odpowiada na pytania 9/10 więcej dać nie moge ponieważ niektore rzeczy nie sa do konca wykorzystane tak jak pieniądze za które jak narazie można kupić tylko konie

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Jeden z najlepszych serverow Sg PaintBall Spleef bardzo dopracowany. Polecam ;)

Opublikowano

cały czas kolejne nowości ostatnio dodana mob arena z tego co sie nie myle ale prosze jeśli możesz weź żeby można było coś kupic za kase bo mam juz 200

Opublikowano

UWAGA!PRZECZYTAJ DO KOŃCA ZANIM ZACZNIESZ GRAĆ! Serwer najgorszy jaki widziałem.Ceny za vip przez PayPala są zawyżone znacznie!DiamondVip 23zł sms przelew przez PayPala 20zł gdy za sms 50% idzie do firmy ,która wysyła kod zwrotny.Ponadto!DiamentowyVip ma wszystko!Bez problemu all wygra.Dużo bugów!A teraz najważniejsze!Nie ma pluginu antycheat!!!Gdy spytałem się moda dlaczego nie ma to odpowiedział mi:"Na 1.6.2 nie ma cheatów a z x-rayem nic nie zrobisz"!!!A nie ma tylko nodusa!Czyżby uważali czy all cheaty to nodus?Nie zorganizowany serwer.Łatwy sposób na nabijanie kasy:Ściągasz fly hacka idziesz na mob arene czekasz aż all odpadną i nie będzie żadnych adminów modów włączasz fly i nie dajesz się zabić , lub lecisz na miejsce gdzie mobki Cię nie walną i idziesz na 5h i wracasz i masz dużo kasy.Dużo bugów!Strasznie nie dopracowane!Na the wallsach nie ma czasu kiedy opadną bramy nie ma chatu team'owego nie widać graczy z drużyny.A na dodatek serwer skupia się nie na The Wall'sach tylko na innych grach dodatkowych typu mob arena!Serwer za bardzo poszedł w inną stronę niż miał iść.Admin przekupuje graczy!Za pozytywny komentarz dostajesz konia ,a jak np nie byłeś na oxie ,lub odpadłeś i napiszesz "Admin!Przez przypadek napisałem warp ox i mnie wywaliło z oxa!Tpni to napisze pozytywny komentarz na mpc" tp'nie Cię z powrotem.Wczoraj przeprowadziłem eksperyment, napisałem "Admin przez przypadek napisałem warp ox i wywaliło mnie z areny" bez reakcji!Natomiast ,gdy napisałem "Admin przez przypadek napisałem warp ox i wywaliło mnie z areny"

Tpnoł mnie od razu! Jeden gracz napisał czy tpnie go na ox bo dopiero wszedł tpnoł go chociaż połowa osób odpadła.A jakie pytania zadawal!Pytania źle sformułowane i proste jak konstrukcja cepa.Jedno z pytań "Czy jak zarzucimy wędke do lawy to się zniszczy?"Nie polecam admini zbyt łatwo wierni nie ogarnięci.Ten serwer nie przeżyje 6 miechów.Możecie mi wierzyć ,lub nie.W całym ich teamie jest tylko jedna osoba ,która ogarnia.Jest to ich Helper ,którego nicku nie pamiętam ,ale wiem ,że zaczyna się na M .

A o banie ,którego dostałem nie wspomne.Obraziłem raz moda przyznam się dostałem kicka i mute 60min no ok potem mu tłumaczyłem ceny jakie powinny być dostałem bana na zawsze za "obraze administracji"Pozdrawiam moda ,którego nick zaczyna się na P.Jest modem nie adminem a banuje za obrazę administracji jak jego obraziłem :).Pozdrawiam serdecznie BlackFighter

Opublikowano

1.Co do cen Vipow czy zabezpieczeń serwera to uważam iż powinieneś z tym porozmawiać ze mną a ponieważ ja, i tylko ja mam wiedze i dostęp do ew. zmian, wiec to co zrobiłeś nie miało żadnego sensu. Chciałeś dobrze, tłumaczyłeś moderatorowi ale co po tym jeżeli on i tak nic z tym nie zrobi poza powiadomieniem mnie o zaistniałej sytuacji.
2.

"Serwer za bardzo poszedł w inną stronę niż miał iść"

- nie wiesz jaka była koncepcja serwera, więc nie powinieneś sie wypowiadać na ten temat.
3.

"Wczoraj przeprowadziłem eksperyment, napisałem "Admin przez przypadek napisałem warp ox i wywaliło mnie z areny" bez reakcji!Natomiast ,gdy napisałem "Admin przez przypadek napisałem warp ox i wywaliło mnie z areny"
Tpnoł mnie od razu!"

- Brak słów, uważasz że teleportowałem cie wtedy ponieważ napisałeś ze wystawisz komentarz na mpc?
Jakoś nie widze żebyś wtedy cokolwiek napisał, upomniałem się kiedykolwiek o coś takiego ? Nie, wiec mogę śmiało napisać "Your argument is invalid".
4.Co do teamu, nie tobie to oceniać, mało tego nie znasz całej ekipy więc tutaj jak wyżej.
5.

Jest modem nie adminem a banuje za obrazę administracji

Polecam przeczytać to :

Administracja - działalność organizatorska realizowana przy pomocy aparatu urzędniczego, obejmująca zakres spraw o charakterze publicznym, regulowana przez ogólne normy prawne. W innym ujęciu może także oznaczać zarządzanie jakimikolwiek sprawami, własnymi (np. gospodarstwem domowym) lub cudzymi (np. czyimś przedsiębiorstwem).
Jako system, administracja stanowi zbiór powiązanych ze sobą i współpracujących instytucji.

Opublikowano

A co z przekupywaniem graczy?Komentarz= koń na serwerze :) Brak NoCheata!Chyba prawie na każdym serwerze jest anty cheat!To jest obowiązek :) Jak gram sobie na mob arenie na prawie każdej widzę osobę z sprintem i czasami z kill aurą ustawioną na mobki Sprawdzajcie codziennie graczy a po za tym miałbym jeszcze jedną ważna poradę, którą mógłbym Ci powiedzieć ,ale tylko na pw bo by nie wypaliła :).Co z chatem na wallsach ?Nie ma i przez to robi się ogromny spam!Nie wiadomo kiedy bramy opadną.Nie widać graczy na wallsach!To już naprawdę...Weżcie ogarnijcie bugi potem otwórzcie serwer dopracujcie każdy szczegół na ostatni guzik.Co do vipów nie dziwię się prawie ,że nikt ich nie zakupuje.Dlaczego?Gra na tym serwerze opiera się na zarabianiu i kupowaniu różnych przedmiotów i klas sam grałem tylko dlatego a jako Vip masz już wszystko na wyciągnięcie ręki.Grałem kiedyś na podobnym serwerze tylko była inna sytuacja, serwer padł po miesiącu bo nikt nie chciał kupować vipa tylko jakieś 5 osób kupiło...Vip powinien mieć coś unikalnego i nie za bardzo op.Powinien nie wiem dostawać więcej $ za przejście parkuru mob arenę i wallsach. Weźcie sobie te rady do serca bo jak nie to wasz serwer zbankrutuje i będzie po serwerze...

Opublikowano

W takim razie ciągniemy dyskusję dalej.
Według ciebie to przekupstwo, według mnie każdy musi sobie jakoś poradzić z reklamą, serwer nie dawno wystartował i jak każdy musiał jakoś tą reklamę zorganizować. W sumie to konie dostało może z 5 osób bo reszta i tak twierdziła że serwer jest "super" i gracze sami przybędą. Tak też się stało.
Są bugi, to prawda tu mam do dodania tylko to że od ok 10 nocy siedzę i staram się to poprawić. Dlaczego nocy? w dzień jest 70/70 więc to uniemożliwia mi jakąkolwiek ingerencję z serwerem. Serwer jest w fazie Alfa i jak każdy ma jakieś błędy.
A co do tego iż serwer zbankrutuje to nie byłbym tak tego do końca pewien ponieważ maszyna jest sponsorowana i nie zanosi się na zmianę w tej sprawie.
Na koniec chcę dodać iż sam zajmuję się stroną techniczną serwera i może mi zająć jakiś czas jego dopracowanie do perfekcji, ale robię co w mojej mocy aby wszystko było jak najlepiej.

Opublikowano

z tym ze vip powinien miec cos oryginalnego to sie zgodze ale nie do konca

bylem na serwerze tez the walls gdzie jest 200/200 ale ty kopiesz 20 min masz diax eq a inni co maja vipa startuja z polowa diax seta

Bug z tym ze nie widac graczy z tego co chyba ja zauwazylem to zalezy od areny bo na fast mapach mi sie to nigdy nie zdazylo

Ja akurat sam chcialem sobie wgrac jakies hacki ale nie da sie 0 poradnikow na ten temat

Opublikowano

Nom 100 slotow by sie przydalo i zrobic cos do kupienia aby mozna bylo na start kazdej rundy np nie wiem enchant za 1000 albo diaxa lub diaxowy kilof

Te słabsze rxzeczy oczywiscie tez np zloto zelazo itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...