Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie

TrundeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam surkę wp 53 lvl na serwerze grymuar oczywiście metin2.pl ;) poprostu nie wiem jak ja mam zarabiać bo bardzo długo nie grałem i nie za bardzo już się oriętuję w tej grze ceny strasznie spadły do tego jest strasznie mało graczy a do tego długo się rzeczy sprzedaje bo prawie nikt nic nie kupuje... mam takie eq :

Hełm - Zamkowy hełm +6

Tarcza - Pięciokątna +7

Naszyjnik - Ametystowy +1 1,5 k hp

Branza - Srebrna branza +9

Zbroja - Upiorna zbroja płytowa +7 6% na miecze,2 % obrazeń będzie dodawane do PE,2 k hp,15 % na błyskawice,kd defa i speeda +3

Buty - Deszczowe +4 2 k hp

Kolczyki - kryształowe kolczyki +3 3% kradzież PE

FMS + 9 średnie obrażenia 13 %,średnie umiejętności 1%,Szansa na spowolnienie 5%,Szansa na cios krytyczny 3% ( mogę zmienić średnie zmiankami bo mogę robić 20 levele i zmieniać średnie :D )

Mam jeszcze pieczęć walecznego lwa na 17 dni 20 godzin 44 minut

Ogólnie mam 12399hp

Skile to mam takie czarowane ostrze m5,czarowana zbroja m4,smoczy wir m3

Chodzi mi o duży w miarę zarobek ;d możecie podać wszystkie swoje sposoby zarabiania nie nie mam żadnego dropka ;x

Będą lajki za pomoc :P

1373320754-U965748.png

Opublikowano

Metki sohan, metki w zwykłym lesie.

najlepiej to i tak doexpić lvl, wbić skille, troszeczkę podrasować eq i potem tylko DT.

Opublikowano

nie daje rady na metkach +65 te 55 jeszcze jakoś ale to i tak długi zarobek myślałem też nad bodziakiem 35 lvl pod m2,pustynie,sohan,medale jak myślicie?

1373320754-U965748.png

Opublikowano

Możesz spróbować dropic medale w trudnym lochu, a czasami z lorda i kamyczek dropnie. Spróbuj też dropic jakieś ulepszacze które się sprzedają dość dobrze np pamiątki po demonie, języki żab nieznane lek.+...

Opublikowano

Po co 35 , skoro może na tym samym koncie stworzyć sobie bodziaka 25/30 , przełożyć lwa na niego i lecieć do m2 .

Lub

Trochę połowić dla małży ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kup ebo +9 , twórz konta 20lv na BO Przy okazji coś dropniesz, zmianami mixuj fmsa na sr 30+.

No i czytaj skile.

Drop to pustynia. a najlepiej sohan.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Jak już wbijesz +30% średnie w FMSie,możesz bić Metki diabła na Górze Sohan,lub iść do trudnego lochu małp,i bić Lorda.

Z niego dropi zioło,oraz Kamień Duchowy,a z małp których jest tam sporo,medale konne.

Przyda się do tego Rękawica Złodzieja.

Opublikowano

Polecam ci zrobić Wojownika bodego 35lvl + zrób mu boja Jak nie masz kasy to tu masz trick jak za 1 medalem zrobic militara :

Wymaxuj Aure + jakies eq +6/7 i metki w m2 :)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Polecam ci zrobić Wojownika bodego 35lvl + zrób mu boja Jak nie masz kasy to tu masz trick jak za 1 medalem zrobic militara :

Wymaxuj Aure + jakies eq +6/7 i metki w m2 :)

I ten bug niby na mt2.pl działa? o.O

Objaśnij mi ten filmik bo on chyba dewniakiem jakimś był nagrywany nic nie mogę się doczytać... co tam pisze w tej misji ani nic..

1373320754-U965748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...