Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Assasins Creed III [Wyłacza komputer itd.]

Bunik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pewien czas temu zainstalowałem Assasins creed 3.Gra śmigała pięknie i bez problemu aż do dojścia do karczmy w bostonie jak miałem iść za jakimś Lee.Gram na Laptopie bo to mój najlepszy komputer jaki mam.

Mój problem polega na tym że gdy się rusze krok do przodu lub się rozejrzę nawet o mały milimetr to gra się zawiesza nic się nie dzieje gra stoi w miejscu przez 2-4 sekund a potem monitor gaśnie jakby był wyłączony i słychać tylko wentylator..

Co do wymagań tej gry to niemal wszystko jest super cacy tylko trochę procesor słabszy lecz ja sprawdziłem tylko wymagania maksymalne a nie minimalne więc pewnie się zaliczam do minimalnych...

Wracając do tematu gaszenia się laptopa to muszę przytrzymać przycisk od wyłączania laptopa by zgasł bo laptop inaczej nie reaguje...

Instalowałem wczoraj sterowiki do karty dźwiękowej a dziśdo karty graficznej zamierzam ale z pewnością to mi nie pomorze !czytałem wiele forum o tym problemie ,,Czarnego Ekranu'' , ,, Wyłączania się komputera'' i jakoś nic nie pomaga bardzo liczył był na pomoc z waszej strony !!! Bo to gra jest z pewnością świetna i wiele dla niej poświęciłem ;(

wLvS201.png
Opublikowano

Chwila pobrałem sterowniki i gra zaczęła działać lecz teraz jest inny problem gra jest rozmazana jak bym był blisko widzem !

wLvS201.png
Opublikowano

Chwila pobrałem sterowniki i gra zaczęła działać lecz teraz jest inny problem gra jest rozmazana jak bym był blisko widzem !

Na mniejszych ustawieniach jest tak samo?

Warto też skontaktować się z wsparciem technicznym Ubisoftu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...