Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]kamermod niepoprawnie zainstalowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PL: Niepoprawnie został zainstalowany mod, przeinstaluj moda lub usuń plik newkamerfunc.mix aby móc grać. -wyskakuje po zainstalowaniu kamermoda gdy chce uruchomic gre , probowalem tez wypakowac na pulpit i recznie przeniesc ale to samo sie dzieje , byly takie tematy ale nikt ich nei rozwiazal do konca.pobralem pakiet ktory kamer proponuje na swojej stronie .jak usune ten plik to wlacza sie normalnie metin

win 7 x 64/uruchamialem jako admin i w trybie zgodnosci , nadal to samo ,

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Gdy ja miałem ten problem , wystarczyło usunąć jedynie ten plik ''Newkammerfun'' i od razu działało.

Spróbuj zainstalować od nowa Metin2PL , wypakuj moda i próbuj jeszcze raz.

u6pv.jpg

Opublikowano

3x up Serwer raczej niema znaczenia bo errora wywala juz przy wlaczaniu metina ,serwer Solar ( PL )

-----

2 x up usunelem i metin niby dziala ale nie widze zmian ,- pod f6 powinienen byc multihack a nic sie nie dzieje ,bo glownie o to mi chodzi(chyba ze macie innego dzialajacego na PL ) chociaz zauwazylem ze mam 6 skilli wiec skill hack dziala

---

up metin najnowszy i zaktualizowany mod tez jest dobry

----

istnieje dzialajacy multihack na pl inny niz kamermoda

1377531174_U173186.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...