Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMOD - HELP

HyeHoLetsHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy probuje odpalic KamerMODa to mi wyskakuje okienko ''PL: Niepoprawnie został zainstalowany mod, przeinstaluj moda lub usuń plik newkamerfunc.mix aby móc grać.'' a jak usune to sie normlany metin2 odpala !

PS. dobrze MODa zainstalowałem i mam te wszystkie frameworki i inne c++.

Za pomoc daje lajki

Opublikowano

Gdy probuje odpalic KamerMODa to mi wyskakuje okienko ''PL: Niepoprawnie został zainstalowany mod, przeinstaluj moda lub usuń plik newkamerfunc.mix aby móc grać.'' a jak usune to sie normlany metin2 odpala !

PS. dobrze MODa zainstalowałem i mam te wszystkie frameworki i inne c++.

Za pomoc daje lajki

Czy podczas instalacji moda wystepuja jakies bledy z czerwonymi napisami?

sstwc.jpg

Opublikowano

@UP

Jest tak : wchodze na strone z kamerem, sciagam go, daje mi ikonke do wypakowania na pulpit, wypakowywuje ja do folderu z metinem, próbuje odpalic poprzez moda i wlasnie taki blad mi wyskakuje. Zadnych czerwonych napisow nie bylo.

Opublikowano

A spróbuj zainstalować nowego metka w innym folderze spatchować itd. zainstaluj na nim moda, i powiedz czy coś się zmieniło.

"Zamknąć burdele, otworzyć serca"

Opublikowano

Jezeli chcesz grac na PL na modzie najltawiej by bylo na XP a nie 7, ale mysle ze rozumu troche masz i wejdziesz na YT i wpiszesz " jak zainstalowac kamer moda na win 7 " .

moja-sygn_rxassap.jpg
20 postów [v]100 postów [x]
40 postów [v]130 postów [x]
50 postów [v]160 postów [x]

70 postów [x]200 postów [x]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...