Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona o elfbocie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona podobałaby mi się 2 miesiące temu, kiedy jeszcze czegoś takiego nie umiałem

Co do dodania:

Tibia?Serio....

Stopka

baner

MENU ulepszyć

lepsza garfika

amator? 6/10

A tak normalnie to 3/10

Opublikowano

Nie mam firmy więc nie musze podawać danych firmy -.- Co mam dać do stopki skoro tego wymagacie? Co do szaty graficznej to po prostu nie wiem co dodać itd. bardziej zajmuje się kodem strony a z wyglądem jest mi cięzko, nie mam żadnych pomysłów...

Opublikowano

Nigdy nie programowałem w django, ale zaktualizuj je czy coś bo:

- Brak nowego DOCTYPE z html5

- Stare head

- Divy zamiast nowych <nav> i <article>

- Kolorystyka jak ze stron w 2000 roku

- Przyciski download wgl. nie pasują do reszty strony, i są brzydkie.

- Strona wgl. nie przyciąga, wiem że logo i stopka mają charakter reprezentacyjny, ae kuhwa chyba do tego są strony ? Do reprezentowania czegoś ? Pokazywania ?

Opublikowano

Nigdy nie programowałem w django, ale zaktualizuj je czy coś bo:

- Brak nowego DOCTYPE z html5

- Stare head

- Divy zamiast nowych <nav> i <article>

- Kolorystyka jak ze stron w 2000 roku

- Przyciski download wgl. nie pasują do reszty strony, i są brzydkie.

- Strona wgl. nie przyciąga, wiem że logo i stopka mają charakter reprezentacyjny, ae kuhwa chyba do tego są strony ? Do reprezentowania czegoś ? Pokazywania ?

No ok tylko konkretnie o co chodzi bo z tego co napisałeś nie rozumiem.. chodzi o 3 pierwsze punkty. Owszem do pokazywania i reprezentowania to też prosze o wskazówki c o do szaty graficznej...

Opublikowano

Gówno.

Strona byłaby dobra przed powstaniem internetu.Wygląda na przestarzałą.

Peace.

Fan happy tree friends.

Nr. gg otrzymują zaufane osoby.

Opublikowano

1. Strona jest pusta

2. Kolory wyglądają źle. Takie takie stare

3. Brak elementów graficznych

4. Logo by się sprzydało tak czy siak

5. Formatowanie daty kijowe ,lepsze by było Wczoraj o XXXX dziś o XXXX itd...

6. Te bordery też źle wyglądają

Fan happy tree friends.

Nr. gg otrzymują zaufane osoby.

Opublikowano

Zauważyłem że coraz częściej tutaj widzę strony które wyglądają jakby zostały odkopana z dwutysięcznego roku, nie ma żadnego elementu graficznego, a kolory są nie będę ukrywał, brzydkie. Stare head i doctype pierwsze co rzucają się w oczy, a to nie dobrze, stary najpierw się naucz HTML5 potem zacznij robić. ;) Brak stopki przy której wystarczy nick i data czy jakiegokolwiek logo po czym od razu mógłbym stwierdzić o czym jest strona na której przebywam.

PS: Gdy kliknąłem w "Download", oślepiły mnie guziki...

PS 2: CSS wyglądają jakby w części zostały skopiowane...

Pozdrawiam,

SKmedix

sygna2014.png

Opublikowano

Zauważyłem że coraz częściej tutaj widzę strony które wyglądają jakby zostały odkopana z dwutysięcznego roku, nie ma żadnego elementu graficznego, a kolory są nie będę ukrywał, brzydkie. Stare head i doctype pierwsze co rzucają się w oczy, a to nie dobrze, stary najpierw się naucz HTML5 potem zacznij robić. ;) Brak stopki przy której wystarczy nick i data czy jakiegokolwiek logo po czym od razu mógłbym stwierdzić o czym jest strona na której przebywam.

PS: Gdy kliknąłem w "Download", oślepiły mnie guziki...

PS 2: CSS wyglądają jakby w części zostały skopiowane...

Pozdrawiam,

SKmedix

Stare head i doctype? Możesz jaśniej? Jakiś link? Dlaczego wygląda ci na skopiowane?

Opublikowano

Strona lekko zmodyfikowana, od dziś newsy są czytane z bazy danych. Do tej pory był to zwykłe statyczne newsy zapisane w pliku a teraz można je dodawać za pomocą strony. Macie jakies propozycje co do strony? Co sądzicie o tym, żeby wprowadzić komentarze do newsów? Póki są to krótkie infromacje ale w przyszłośći będą to dłuższe newsy itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...