Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz najdziwniejszy sen / koszmar

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było tego parę..

• Mój dom nawiedzały duchy koziołka matołka (wtf)
  • Moja rodzina łącznie ze mną była robotami, mogącymi latać
  • Gdy miałem chyba z 6 lat w pamięć wszedł mi sen, że moja matka wsadziła głowę do rynny i umarła. Wtedy to był koszmar ale teraz jak sobie to przypominam to się śmieje ;D
  • Na środku ulicy wskazałem jakąś babkę palcem wskazującym (masło maślane), a po chwili ruchaliśmy się, też na środku ulicy -,-
  • Grałem w Tibię
  • Jakiś mały piesek cały czas na mnie szczekał, wyjebałem mu z buta, po chwili Ziemia się trzęsła i ujrzałem "matkę" tego psa, tyle że była wielkości WTC i chciała mnie zabić...
  • Jakieś wielkie, grube, całe owłosione na czarno postaci (chyba z 5) chciały mnie porwać, wówczas kiedy matka sadziła ziemniaki (lol). Potem nie wiadomo czemu nazwałem te postaci "ciotami", nawet nie znając znaczenia tego słowa. Było to bardzo dawno.
  • Gościu z mojej klasy latał z gołym kutasem po szkole, chcąc zgwałcić każdą nauczycielkę ;_;

Niektóre wyglądają jakbym coś brał ;D

To chyba na tyle, jak mi się coś przypomni to dopiszę.

Game Over

Opublikowano

Hahaha jak czytam to się ryje że ho ho ;D . Slideshow i po co się napinales ? ;ddddddddd . Ja nie jestem milosnikiem puszystych :/

Opublikowano

Przypomniał mi się sen że jestem w jakieś dyskotekach i widzę wszystko jak z kamery bezpieczeństwa i ktoś się tam zaczął bić i ja obudziłem się spocony przestraszony i płakałem (lol) . Miałem tez taki ze latalem z motylami po łące

Admin Cienia
Opublikowano

Głęboko w lesie był grób przez któy przeskoczyłem, on się rozsunoł i coś czerwonego z rogami w ogień mnie ściągneło.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ludzie... ja mam tak posraną i wybujałą wyobraźnię, że gdybym miał wam opisać wszystkie moje bezsensowne sny mógłbym się opisać na 120 linijek :D

Ale przytoczę tylko ostatni, z wczoraj:

Nie mogłem usnąć. Byłem półprzytomny, wierciłem się, układałem dziwnie poduszkę, miałem jakieś schizy (jak jest późno i już prawie śpię, to dziwnie myślę) i w ogóle. W końcu o drugiej zasnąłem. No i w tym śnie były dwa budynki. Między nimi była dziura (co ciekawe- nie widziałem tego we śnie. Nie mam zielonego pojęcia, skąd wiem gdzie była ta dziura :O).

Dziurą schodziło się po drabince złożonej z białych, małych obręczy do ciemnego pomieszczenia z dziwnymi ścianami, których w życiu wam tutaj nie opiszę bo coś takiego nie ma nawet określenia. Wszędzie syf, pod ścianą stoi kontener na śmieci, zielony. I ja cały czas leżałem na tym kontenerze, serio, cały czas tam leżałem i gapiłem się w sufit oraz słuchałem dźwięków jakiegoś festynu, który był na zewnątrz (40 sekundowy utwór zapętlony w kółko :D). I w pewnym momencie się ogarnąłem, zorientowałem co ja właściwie robię i obudziłem.

Ale jak! Nogi sparaliżowane, głowa uwięziona, rękami macham jak jakiś psychol, mózg nieprzytomny.... zacząłem się wiercić w łóżku i mało by brakowało, abym zaczął krzyczeć na głos.

W końcu oprzytomniałem, zapaliłem światło i bałem się zasnąć :X

Łapałem za cycki moją ,,byłą'' nauczycielkę od matmy która ma +55 lat, cycki całe zmarszczone, piłem z nich mleko.. mleko było przeterminowane chyba xD wymiotowałem po nich xD.

Nie lubię też snów, gdy spadam z czegoś, często tak mam, że spadam z bardzo dużej wysokości, i gdy jestem już blisko ziemi to akurat się budzę xD, masakra 8S

Co ty? To uczucie jest super! Tylko budzenie jest głupie :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Śniło mi się że dostałem bana na MPC Forum! Myślałem że zawału dostanę...

Opublikowano

Mi się śniło, że kąpałem się w wannie razem z moją koleżanką. Po ok. 10 minutach było małe ruchanko ^^ Nagle do łazienki weszła jej matka ( LOL ), wyciągnęła nóż i mnie zabiła. :D

Często mam takie pojebane sny, że ktoś mnie zabija. ^^

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

ruchałam się z justinem bieberem mmmmmm jakie to było ostre. Potem przyszła Selena i wszystko zepsuła. Zabiłam ją i nadal się ruchałam z JB

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pare razy miałem sen, że biegne, biegne i nagle skacze w jakąś przepaść o.O Kiedyś bałem się kontaktu (nie z ludźmi, tylko ten od prądu :P), bo miałem sen (bardzo dawno temu), że on mnie wciąga, wchodzę do środka i tam jakieś ludki były :D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Trzy najbardziej idiotyczne sny jakie miałem, to o obcych, wybuchu bomby nuklearnej oraz uderzenie asteroidy... Co do tego pierwszego, to śniło mi się, że uciekałem przed ufoludkami....

Co do drugiego, to widziałem jak wybucha bomba atomowa i dociera do mnie fala uderzeniowa, która wywraca mnie na ziemię, ale ja nie ginę, a 3? Żegnałem się z bliskimi i razem spoglądaliśmy na niebo, jak do ziemi zbliża sie asteroida. Kiedy pierdyknęła w ziemię, to ja się budziłem ... Chore sny

9368_gold.png

Opublikowano

Ostatnio mialem sen, ze siedzimy sobie w szatni, kumpel mnie wkurwil to chcialem mu jebnac. Mialem spowolnione i slabe ruchy, przez co nic mu nie zrobilem. Czemu tak sie zdarza?

Ps. Jeszcze 1 przypadek. Snie ze jestem na zawodach i biegne 100m, ale takim tepem jakbym biegl pod woda.

Opublikowano

najdziwniejszy sen to chyba taki, że byłem na jakimś koncercie, bez kwatery,namoiotu, bez niczego. Wylądowałem w namiocie z jakimiś goścmi i dali mi jakiś proszek do wciągania, obudziłem sie po 3 dniach (we śnie xD) i potem jakieś kurwa potwory zaczęły atakować ten koncert, po drodze gdzieś zgubiłem ubrania, spotkałem jakąś laskę i chciała żebym jej coś zrobil tylko nie pamiętam co. Później ukradłem jakieś ubrania i potem mnie ojciec obudził xD To było debilne :D

koszmar nie za bardzo pamiętam ale jeden z straszniejszych to był taki, że obudziłem się w nocy (we śnie) i chcę iść do rodziców bo mnie bolała głowa chyba, wychodzę z pokoju a tam taki pająk jak y... odkurzacz (nie wiem do czego go mogę porównać :D ) splunął na mnie pajęczyną i mnie pogryzł xD Po tym się obudziłem. Żadko mniewam horrory, a ten to był jak byłem mały uu to bedzie jakieś ponad 10 lat temu ;D i nie wiem czemu to pamiętam)

Opublikowano

Przypomniał mi się sen . Idę po polach a tu nagle za mną : hrum hrum . Patrze kurwa zgraja dzików i zapierdalam na ambone xD . Taki strach . Rozwaliły (dziki) ambone to ja hop na drzewo i sie obudzilem :O

Opublikowano

Siedze na kanapie w restauracji przy oknie, nagle słysze drapanie o okno i coś wypisuje "Dostawca internetu..", dalej sie odwróciłem, nie zwracałem an to uwagi i nagle coś dotknęlo mnie w noge i się obudziłem z biciem serca jakbym 50 Jumpskerów naraz przeszedł :c

Opublikowano

Miałem kiedyś sen jak po prochach. Stoje na skale, nagle spadam i krece się w kółko.

A kiedyś nie miałem snu. Godzina 14, normalnie siedze, a nagle jakby zapadam sie pod ziemie i wszystko białe.

Opublikowano

Miałem taki erotyczny sen kiedyś, ale tam nie będę sie wdawał w szczegóły.

Od kilku lat snów nie miewam, lecz o ile pamiętam najdziwniejszy był kiedy,

śniło mi się że jestem w nocy sam na podwórku i lata ufo, a na ścianach latają kolorowe napisy ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

KOSZMARY -

-gram w tibie

-ide spać zmęczony i śniło mi sie że skoczyłem z Dachu domu ale jak skoczylem lece lece i nie widać końca biało biało mówie wtf ? zacznam biec i o cos mocno pierdolnełem głową i te białe i pękło jak szyba obudziłem sie a pierdolnelem najpierw o ściane a potem spierdoliłem sie z łóżka piętrowego od teraz spie na normalnym łóżku miałem tak przez 2/7 tygodnia że spadam i nic budze sie tylko z potem na twarzy .

-Oglądalem horror i zasnełem nagle budze się bo byl mocny krzyk ja mysle kurwa ? a tylko słysze w 2 pokoju coś mu na biurku spadło i coś przebiega biegne za zim i jebnełem o ściane i usnolem ( na następny dzień stary myślal ze cos wypilem) do tej pory zastanawiam sie co przebieglo i co spadlo i jaki ja w tedy horror oglądalem i czy na pewno stoi tam ściana o którą jebnelem ;D chyba ze byl to sen a ja lunatykowalem .

-Spalił mi sie dom a ja komputera nie wziełem;/

Od dawnych czasów nie śni mi sie nic wogule ? czemu wiecie moźe juz od dobrego roku wiec reszty nie pamietam ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...