Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wczytywanie

szfejus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

2 dni temu gralem normalnie w neverwinter od wczoraj gra sie psuje gdy właczam gre wszystko jest ok loguje sie a potem gra ma wieczne wczytywanie kiedy wlaczam menadżer zadzan gra ma brak odpowiedzi pomocy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak to zrobic? a poza tym to troche dziwne ze dzialalo bez zgodnosci a teraz nie dziala

ustawienie zgodnosci tez nie pomoglo z gory napisze ze robilem juz 2 reinstale :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przeinstaluj gre

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

tak cieżko przeczytaj 6 postów wyzej ??

pozatym dalej nie dziala

Nie bądź taki cwany, każdy może się pomylić.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Hm, może to wina systemu. Spełnia Twój komp wymagania sprzętowe?

I jeszcze jedno, odpalasz poprzez skrót, czy exe w dokumencie z grą?

Ja juz gralem w neverwinter 2 dni temu i nabilem 19 lv wiec spelnia wymagania odpalałem przez skrót i przez gameclient w folderze nic nie dziala

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam ten sam problem ;/ grałem normalnie ze znajomymi i wczoraj chciałem włączyć i też przy wczytywaniu brak odpowiedzi ;/ stery do karty zaktualizowałem i nic dalej to samo moze ktos pomoze z podpowiedzi które podawaliście wcześniej też nic nie pomogło

Opublikowano

nic nie pomogło niestety ;/

Reinstall zrób jak nie pomoże to myślę, że jest to wina komputera i będzie trzeba zrobić formata.

Opublikowano

wiec problem rozwiazany nie trzeba było nic robić tylko i wyłącznie cierpliwość naprawiała ten problem zrobiłem format i patrze ze jednak to tez nie pomogło ale poczekałem dosłownie 3 minuty i weszło czyli trzeba poczekać :) można zamknąc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...