Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idiotyczny problem :D.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe, czy ktoś tutaj też tak ma. Postanowiłem, że się podzielę z wami moim problemem. Otóż od około 4 lat ziewam... Ale niekontrolowanie i bardzo często. Po prostu nie potrafię się powstrzymać i ziewam. Z 50 razy na godzinę, wszędzie, o każdej porze, niezależnie od zmęczenia :D. Nie żeby jakoś to przeszkadzało, ale po prostu poczułem potrzebę się z kimś o tym porozmawiać. Piszcie, co o tym sądzicie, i czy macie podobne problemy "zdrowotne".

RCwkgo4.png

Opublikowano

Jakiś układ w mózgu nie działa poprawnie i sprawia, że musisz ziewać. Jak Ci bardzo przeszkadza idź z tym do lekarza.

Opublikowano

A jak popatrzysz na słońce to od razu zbiera się na kichanie? Tak jak @UPy idź z tym do lekarza, bo on lepiej zobaczy o co cho :)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ciekawe, czy ktoś tutaj też tak ma. Postanowiłem, że się podzielę z wami moim problemem. Otóż od około 4 lat ziewam... Ale niekontrolowanie i bardzo często. Po prostu nie potrafię się powstrzymać i ziewam. Z 50 razy na godzinę, wszędzie, o każdej porze, niezależnie od zmęczenia :D. Nie żeby jakoś to przeszkadzało, ale po prostu poczułem potrzebę się z kimś o tym porozmawiać. Piszcie, co o tym sądzicie, i czy macie podobne problemy "zdrowotne".

Sam mam ten problem :D Sam nie wiem dlaczego ale ziewam po kikladziesiat razy dziennie. Nawet jak jestem z kumplami to i tak ziewam ...

Nie wiem czym to jest objawione, nie wiem co wywoluje te ziewanie, wysypiam sie, czesto ide w teren

@ UP To nie prawda :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Może to być powodem niedotlenienia, wychodzisz często na dwór, czy jednak spędzasz czas przed komputerem w małym pokoju?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Idź do lekarza jak przeszkadza, albo popytaj w rodzinie.

Czy tylko ja mam takie wrażenie, że miało to na celu żeby każdy kto wszedł w ten temat ziewał?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Możliwe też że masz problem z... uszami ;) Poproś o skierowanie do laryngologa.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ziewanie to przeważnie objaw tzw. niedotlenienia organizmu.

Proponowałbym otworzyć okno w pokoju lub wziąć pieska i przejść się na długi spacerek.

Opublikowano

Okno mam otwarte cały czas, co dwa dni idę biegać, więc nie ma możliwości, abym był niedotleniony, nie mam alergii ani duszności, czy też astmy. Dziwne :D. Nie przeszkadza mi to zbytnio, tylko jest śmieszne.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Hah, mam ten sam problem, ale Ty piszesz, że 50 razy na 1h, a ja 50 razy na dzień ; d Ale to może przez to, że mam problemy z oddychaniem? Mam astmę to wiesz, nie wiem czy może to być problemem :P Mi to obecnie nie przeszkadza :P Według mnie jest to normalne B)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

ZIewanie to po prostu odruch spowodowany mala iloscia tlenu we krwi.
Glebsze wdechy bierz.
Jesi przebywasz w zamknietych pomieszczeniach czesto to warto pomyslec o otwarciu okna.
Ewetualnie pogadac z doktorkiem :P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Ziewanie jest objawem zmeczenia i sennosci jak chcesz zeby ci przeszlo to powinnies sie przebadac czy przypadkiem nie masz anemii, tez mialam taka faze, spalam w ciagu dnia kilka razy, potem polykalam zelazo i mi przeszlo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak to przeczytałam to, aż zaziewałam :D
Osobiście mam problemy z oddychaniem, odkąd tylko pamiętam, nie nabieram prawie wcale powietrza. Gdzieś raz na minute mi wystarcza, ale bardzo mały biore, nie taki duży tylko mały wdech, nawet do 2 minut mogę. A czuje się dość dobrze. Problem zaczyna się dopiero wtedy, gdy jest zima i mam katar, więc musze oddychać buzią xD

Opublikowano

Mi się wydaje, że to wina oddychania- może nie nabierasz zbyt dużo tlenu (lub coś to blokuje, masz z tym problemy- być może jakaś choroba) i organizm sam go pobiera, automatycznie- poprzez ziewanie xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...