Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra

weeF.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż z znajomymi/przyjaciółmi, nie ważne - próbowaliśmy znaleźć jakąś grę wartą naszej uwagi prócz znanej wszystkim gry League of Legends. Przeglądałem MPC, patrzyłem na działy etc. w końcu nasz wybór padł na grę Neverwinter. Wszystko ładnie nam idzie, gramy tutorial i tak dalej i tak dalej aż nastał czas do gry w mieście, tzn. pierwsza większa lokacja gdzie mamy już normalny świat do eksplorowania. Lecz jest jeden, póki co właśnie tej jeden cholerny zakichany problem! Nie możemy się odnaleźć. Umawiamy się w różnych miejscach pierwszej lokacji, przy różnych przedmiotach, graczach, postaci które są związne z quest'ami i nic. Ma ktoś jakiś pomysł jak bym mógł z nimi zagrać normalnie? Stworzyć party czy cokolwiek?

#dzienny_limit_plusów_razy_dwa

za poprawną odp. która podziała.

Pragnę powiadomić, że gramy na tym samym serwerze tzn. Dragon.

Opublikowano

Jesteście na różnych shardach tzw. kanałach. W prawym górnym rogu, obok mini mapy jest taki kamyk, klikacie w niego i wybieracie shard na którym chcecie grać.

Opublikowano

dokładnie tak jak up napisł :) mozecie rowniez dodac sie do grupy poprzez znajomych albo wyszukac wciskasz o wpisujesz nick kolegi zapros do druzyny potem wciskasz alt lub f2 prawym guzikiem myszki na osobe w pt ( kumpla) przejdz na instancje mapy wtedy bedziecie tak jakby na tym samym channelu :)

aa jeszcze jedno aby przejsc na channel kolegi to musicie byc na tej samej mapie np w Enklawie

68888487823051815750.png

Opublikowano

Okej wielkie dzięki gramy już dzisiaj w trójkę od jedenastej, ale sprawe mam. Mamy po czternaste poziomy, gra się wręcz zajeiście ale jak wykonać misję dziennne foundry? nic po opisie nie mogę zrozumieć, za pomoc lajki.

Opublikowano

Misja dzienna foundry czyli musisz wykonać misje z odlewni czyli stworzoną przez graczy nacisnij w grze L. wybierz sobie foundry które ci odpowiada i musi piasć tam na zielono że jest zgodna z Misją Foundry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...