Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z moim kompem?

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W każdej grze mam lagi, nie wazne czy to minecraft, combat arms, czy wr.

Gram w każdą z nich na najgorszych ustawieniach, owszem mam słabego kompa, ale nie aż tak.

Nie chodzi mi o spadki klatek na sekunde co jest mylone z definicją słowa lag, a o to, że freezuje mi obraz

Opublikowano

Mam prawdopodobnie najnowszy sterownik do mojej karty graficznej.

Prawdopodobnie to ja jutro wygram w totka. Sprawdź te sterowniki najpierw i to potwierdź. Jeśli są stare to damy Ci nowsze. Podaj też ilu bitowy masz system, bo kartę znam.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie to ja jutro wygram w totka. Sprawdź te sterowniki najpierw i to potwierdź. Jeśli są stare to damy Ci nowsze. Podaj też ilu bitowy masz system, bo kartę znam.

Nic mi nowszego nie wykrywa, dlatego tak stwierdziłem.

Opublikowano

Ale prawdę mówiąc on ma procka 1x1.8 i kartę 128 mb, więc nic dziwnego, że ma lagi. Miałem taki sam PC i wiem co to znaczy lag. Ogólnie zjedź z rozdzielczością na 1024x768

9368_gold.png

Opublikowano

Ale prawdę mówiąc on ma procka 1x1.8 i kartę 128 mb, więc nic dziwnego, że ma lagi. Miałem taki sam PC i wiem co to znaczy lag. Ogólnie zjedź z rozdzielczością na 1024x768

Procka mam 2.0 ghz, i nie rozumiem dlaczego wszystko było normalnie, nie było takich lagów w mc czy wr, a po przerwie od grania są takie wkurwiające lagi

Opublikowano

Jak On Ci wysłał avasta to się nie dziw, że tyle wirów ;d

Jak problem nadal będzie to polecam pobrać starsze sterowniki

Opublikowano

Wyczyść system po skanowaniu CCleanerem, oraz odkręć bok obudowy i pędzelkiem (nawet nie próbuj odkurzaczem) oczyść delikatnie podzespoły z kurzu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Zaznacz wszystko i usuń zaznaczenie, jednak ten skaner wszystkiego Ci nie wykryje. Polecałbym Dr.Web CureIt na pełne skanowanie puścić jak problem nie ustąpi

Opublikowano

Zaznacz wszystko i usuń zaznaczenie, jednak ten skaner wszystkiego Ci nie wykryje. Polecałbym Dr.Web CureIt na pełne skanowanie puścić jak problem nie ustąpi

robie teraz pełne skanowanie free antyvirusem avastem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...