Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Meet Your Makers vs SK Gaming

tiBBo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o dzisiejszym meczu MYM vs SK ?? Ja osobiście sądzę że nasi dali z siebie wszystko, lecz nie Libik. Według mnie support'ował strasznie słabo.

I nie tylko w tym meczu, ale słabo mu szło w meczu z Gambit.

S4UkBPU.png

Opublikowano

słaby focus, vayne która karała każdego z mymu, nie potrafili dobrze zabić przeciwników, zużywali wszystkie ulty by zabić jedną osobę, skarner, który po wbiciu się w TF był w sekunde zabijany przez wspomnianą vayne, makler nic nie robił, słaba gra czara, który poza farmą nie robił nic, rzadko kiedy trafiał z Q, poza soną nie potrafił nikomu zadać dmg, skutecznie zasłaniali mu drogę do vayne, która zabijała wszystkich.

ze strony sk bardzo słaby rengar, za to bardzo dobra robota vayne, której należy się pochwała, sam ocelot też nie grał tak źle, lecz to nie jest dawne sk.

ale widać, że od ostatnich gier potrenowali troche więcej i złapali troche pewności.

wróćmy do mymu. słaba gra kubona, który oddał fb i to dało przewagę przeciwnikom, prócz jednej akcji, gdzie rengar wjebał się pod wieże nie robił za dużo, w TF chyba nie wiedział kogo focusować bo dostawał od razu w dupę, a przeciwnicy prócz zabitych max 2 osób nie mieli żadnych większych strat.

do tego zabrane smoki, mokkatte niepotrzebnie się rzucał, tak jak by chciał sam wygrać grę, wbiegał w przeciwników, zostawało mu mało hp i musiał cofać przez co przeciwnicy 2 razy wzieli dragona.

wyjątkowo słabo grał też libik, nie widziałem jakiejś dobrej akcji z jego strony i głupia strata oracla pod dragonem, gdzie zginął on i kubon, a przeciwnicy wzieli dragona.

mocny push na mida, pokazali troche pazura, ale zabrakło precyzji w TF.

na miejscu mokkatte wróciłbym do nocturna lub shena, tym szło mu całkiem nieźle, libik zamiast cały czas pickować zyre, która jest jego mainem powinien wziąć czasem coś innego, jest strasznie przewidywalny i mało kompatybilny z jego adc, makler prócz farmienia też nie wie chyba kogo focusować i strasznie lami varusem

zgadzam się z autorem tematu co do libika

Opublikowano

jak dla mnie oczywiście najlepiej zagrał kubon może trochę ta gra mu trochę nie wyszła ale miał kille nie mówiąc o wczorajszej grze kennenem mimo przegranej carrował gre

Opublikowano

Strasznie słaba gra MYMu, skarner dostawał w dupe po czym tracili dragona, czaru za specjalnie nie zagrał. Co z tego, że nie padał, nie robił głupich akcji jak się opierdzielał i nie robił dobrych sytuacji. Kubon świetnie ostatnio działał a teraz osłabł. Nie wiem co w nich wstąpiło, ale są do wymiany. Wypalili się

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

sona jest OP dla tego w mid game zaczęli ją pierwszą focussować ^^

trzeci mecz po stronie purpurowej (2 wczoraj 1 dzisiaj) i trzeci przegrany :>

na początku poszli w różne strony a SK w 5 poszli na invade blue i free FB

Hejo

Opublikowano

od mymu oczekiwałem więcej. Mnóstwo błędów od strony skarnera który zamiast ultować adc to ultował sone która potem i tak przeżyła albo inicjowała teamighta ultem. Na mida Orianna vs Jayce, myśle że lepiej by było gdyby ryze z jaycem się zamienili ale to ofc moje zdanie :)

Opublikowano

Mokatte zly pick wybral, juz chyba wszyscy wiedza dlaczego w s3 skarnera sie nie pickuje. Ogolnie bracia kukier zagrali strasznie slabo.

No tak ale jego ulubione postacie czyli Nautilus i Elise był zablokowane. Mokatte nie mógł się popisać.

3b6b3bf019643c69ae696bfe64b4edc1_1.jpg

Opublikowano

No tak ale jego ulubione postacie czyli Nautilus i Elise był zablokowane. Mokatte nie mógł się popisać.

Nautilius i Shen*. Elise to byl ban na kubona.

652601399840421198520.png

Opublikowano

słaby focus, vayne która karała każdego z mymu, nie potrafili dobrze zabić przeciwników, zużywali wszystkie ulty by zabić jedną osobę, skarner, który po wbiciu się w TF był w sekunde zabijany przez wspomnianą vayne, makler nic nie robił, słaba gra czara, który poza farmą nie robił nic, rzadko kiedy trafiał z Q, poza soną nie potrafił nikomu zadać dmg, skutecznie zasłaniali mu drogę do vayne, która zabijała wszystkich.

ze strony sk bardzo słaby rengar, za to bardzo dobra robota vayne, której należy się pochwała, sam ocelot też nie grał tak źle, lecz to nie jest dawne sk.

ale widać, że od ostatnich gier potrenowali troche więcej i złapali troche pewności.

wróćmy do mymu. słaba gra kubona, który oddał fb i to dało przewagę przeciwnikom, prócz jednej akcji, gdzie rengar wjebał się pod wieże nie robił za dużo, w TF chyba nie wiedział kogo focusować bo dostawał od razu w dupę, a przeciwnicy prócz zabitych max 2 osób nie mieli żadnych większych strat.

do tego zabrane smoki, mokkatte niepotrzebnie się rzucał, tak jak by chciał sam wygrać grę, wbiegał w przeciwników, zostawało mu mało hp i musiał cofać przez co przeciwnicy 2 razy wzieli dragona.

wyjątkowo słabo grał też libik, nie widziałem jakiejś dobrej akcji z jego strony i głupia strata oracla pod dragonem, gdzie zginął on i kubon, a przeciwnicy wzieli dragona.

mocny push na mida, pokazali troche pazura, ale zabrakło precyzji w TF.

na miejscu mokkatte wróciłbym do nocturna lub shena, tym szło mu całkiem nieźle, libik zamiast cały czas pickować zyre, która jest jego mainem powinien wziąć czasem coś innego, jest strasznie przewidywalny i mało kompatybilny z jego adc, makler prócz farmienia też nie wie chyba kogo focusować i strasznie lami varusem

zgadzam się z autorem tematu co do libika

Podstawowy błąd pickowania Skarnera:

Enemy adc będzie rushować Quicksilver Sasha więc już żadne CC go nie ruszy, bo użyje i spierdoli dlatego CandyPanda tak strasznie karał... podczas gdy skarner ściągał Ocelot'a to Vayne karała cały team.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...