Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

strach

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No a więc uprawiam parkour nie mówie że jakoś po mistrzowsku no ale np: dziś wszedłem z kolegami było nas 3 i jeden pomógł zejść drugiemu a ja chciałem zeskoczyć na a ten 2 skoczył a ja siedziałem i się bałem skoczyć ( 3m ) no i tak siedziałem przez jakieś 10min no i wreszczie skoczyłem chociaż wiedziałem że nic mi się nie stanie bo można zrobić ROLLA i problem polega na tym czemu miałem takiego zawiasa wiedziałem że te 3m to pryszcz ale jednak się bałem przez jakiś czas

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

No bo już skakałem z takich wysokości tylko jakoś teraz i nwm czemu

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Też miałem ten problem nie mogłem się przełamać, skok na drugi budynek 4-6 metrów był problemem, ale przełamałem się grunt to silna wola ;)

Opublikowano

Kurwa. Z jakimi ludzie przychodzą problemami na fora teraz to aż ciężko sobie wyobrazić jakie jutro tematy zobacze.

@topic.

jesteś ciotą

Opublikowano

To niemożliwe było żebym sb coś zrobił skoczyłbym na nogi zrobilbym rolla i tyle nic mnie nie bolało jak tak zrobiłem

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

To niemożliwe było żebym sb coś zrobił skoczyłbym na nogi zrobilbym rolla i tyle nic mnie nie bolało jak tak zrobiłem

Poprostu blokokujesz się myśląc, że coś ci się stanie, musisz się przełamać.

Opublikowano

Bedę wchodził tam kilkanaście razy dziennie aż bedę skakał do bólu i może tego zawiasa się pozbędę

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Bedę wchodził tam kilkanaście razy dziennie aż bedę skakał do bólu i może tego zawiasa się pozbędę

To jest wysokosc ktora potrafi zrobic krzywde, sam kiedys skakalem, zeskoczylem z okna 3-4 metry z rollem i skrecilem sobie obie kostki ;x ... Niefortunny wypadek -.-. To ze Cie zblokowalo to naturalna reakcja organizmu wywolana wlasnie przez strach. Wiedzac, ze nic Ci sie nie stanie ogranizm i tak zareaguje tak jak ma zareagowac

1386175744-U112610.png
Opublikowano

U wielu ludzi to normalna reakcja.Może Twoi koledzy mają większą wprawę,czy coś.

Jednak nie rozumiem,w jakim celu założyłeś temat na forum? Szukasz jakichś profesjonalnych porad psychologicznych? Tutaj raczej nie znajdziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...