Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Empic

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od razu też inne pytanie mam. Kupiłem ostatnio w Empicu grę Fallout 3. Gra - Tragiczna. Kupiłem ją za 35 zł (Jakaś nie wiem promocja czy co tam było, cholera go wie). I mam pytanie, czy jakbym ją oddał, to by mi pieniądze zwrócili... Ona jest bez folii, zero rys (Ma tydzień niespełna).

Opublikowano

@Up Powiem tak, grałem w niego 2h, z czego 1.5 spędziłem na szukaniu jak sprawić, żeby to gówno nie ścinało, a 30 minut na przeklinaniu, że mi nie zapisało. A ajgłupsze było to, że jakoś wszedłem do magazynu broni (Cholera wie jak) i jakiś bot mnie zaczął napierdalać. Myślałem, że jak mnie zabije to będzie spokój, a ja się respiłem ciągle w tym samym miejscu i ciągle mnie ten bot gonił, a ostatni save, mi coś się posrał.

Opublikowano

Skoro się ścina to oznacza że masz za słaby komputer. Zostaw to aż do nowego komputera. I po tygodniu wątpliwe czy Ci to przyjmą. Musiałbyś chyba powiedzieć że płytka uszkodzona czy coś.

Opublikowano

Słaby? Core i3 4.08 Ghz, 16 GB ram, Karta Grafiki GeForce 650. A poza tym, naprawiłem i nie ścinało już -.- Specjalnie płyty rozjebywać nie będę... Ale jak coś to trudno. 35 zł to nie tragedia jeszcze, ale jeste wkurzony, bo mogłem coś innego wybrać. To samo gra Brink. Też za 35 zł, a na serwerach pustka...

Opublikowano

Słaby? Core i3 4.08 Ghz, 16 GB ram, Karta Grafiki GeForce 650. A poza tym, naprawiłem i nie ścinało już -.- Specjalnie płyty rozjebywać nie będę... Ale jak coś to trudno. 35 zł to nie tragedia jeszcze, ale jeste wkurzony, bo mogłem coś innego wybrać. To samo gra Brink. Też za 35 zł, a na serwerach pustka...

Tak, słaby. Typowy gówniany zestaw z allegro. 16 GB ramu możesz sobie w dupę wsadzić bo 4 tak naprawdę jest wystarczajace. Procesor 2 rdzeniowy, jak na 2013 rok to bardzo słaby, grafika przeciętna.

Co do tematu - wykorzystałeś kod instalacyjny, więc jakim cudem chcesz z powrotem oddać grę? W dodatku 35 zł to chyba nie jest dużo, pierdolony biedaku.

Tak btw. pisze się empik nie empic, kretynie.

Opublikowano

To tak, nie dwu, a cztero to raz, 16GB ram w DDR5 to dwa, a karta grafiki 2GB to trzy, a cztery masz raport, a 5, gra nie jest na Steam, więc takim sposobem :)

Opublikowano

Jeżeli nie ma folii to nie przyjmą. Przepłaciłeś, bo w biedronce kupiłem za 20 zł ;p

Wystaw na Allegro, może ktoś kupi.

9368_gold.png

Opublikowano

Byłem też w biedronce i widziałem, że sprzedawali gry, ale zostały jakiej gowniane i nie warte uwagi, a Fallouta kupiłem że wzgl. Na pozytywne oceny w CD Action z nr nie wiem jakiego. To byl błąd. Teraz nie wiem czy w sumie kupować ŚR III czy na IV czekać.

Opublikowano

Wtf? Tyle ramu i taka karta i tylko I3 ??? Już Ci za nią nie oddadzą kasy bo otworzyłeś ją i zacząłeś grać w nią. Ogółem nie warto zachodu żeby dostać te 20 zł.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeżeli nie ma folii to nie przyjmą. Przepłaciłeś, bo w biedronce kupiłem za 20 zł ;p

Wystaw na Allegro, może ktoś kupi.

Czy ja wiem czy przepłacił, gra warta swojej ceny.

76561198001815076.png
Opublikowano

Wbrew pozorm procek wydała z nadwiazka :) Pytałem się kilku sprzedawców, i powiedzieli że nie odczuje różnicy z Core i3 a i5 i faktycznie nie zwalnia ani nic. Dobra pieprzyc to, najwyżej bedzie się na półce kurzyla. Mogę prosić o zamknięcie tematu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...