Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie

Vakoss12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam pytanie zwiazane z pobieraniem gier tj, Gry z roznych serwerow pobira mi roznie z Origin pobiera mi ok.12-15mb/s , a np WOT juz ok. 130kb/s

Tutaj link do ss z pobierania: http://i44.tinypic.com/2zszqdy.jpg

Mam neta 1mb/s :D

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Jeżeli w tym samym czasie pobierasz 2 rzeczy na raz to tak sie dzieje.

Jak zatrzymasz jedno pobieranie to drugie przyspiesza ?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Jeżeli w tym samym czasie pobierasz 2 rzeczy na raz to tak sie dzieje.

Jak zatrzymasz jedno pobieranie to drugie przyspiesza ?

Wlasnie pobieram po 1 grze i w jednym pobieraniu jest 13mb/s , a w drugim ok.130kb/s

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

To wlasnie zalezy z jakiego zrodla sciagasz, niektore programy tak dzialaja, ze sie tak sciaga.

Sproboj w opcjach wylaczyc Peer2Peer (chyba tak) , twoja predkosc powinna wzrosnac.

@down. Tez sie wlasnie zastanawiam, ale skoro tak mowi.

Opublikowano

To wlasnie zalezy z jakiego zrodla sciagasz, niektore programy tak dzialaja, ze sie tak sciaga.

Sproboj w opcjach wylaczyc Peer2Peer (chyba tak) , twoja predkosc powinna wzrosnac.

@down. Tez sie wlasnie zastanawiam, ale skoro tak mowi.

Niestety , ale nie pobieram z torrentow tylko z aplikacji typu Origin Steam i jak na ss pobieralem Ghost Recon

Bozydar12 - Tak mam neta 1mb/s place 25zl/msc moge dac ss z speedtest

Opublikowano

Te aplikacje, czyli Steam, Origin posiadaja taka opcje (mowie o P2P).

Czyli aplikacje ktore posiadaja P2P maja takie szybkie pobieranie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...