Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Potrzebuje] Fishingbot Z Alarmem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Wielu z was używa różnych fishing botów i mam takie zasadnicze pytanie...

Czy jest jakiś fishing bot z wbudowanym alarmem? Czy też osobny bot który informuje nas o obojętnym graczy w otoczeniu.

Bardzo bym prosił o zdecydowane wyjaśnienie na ten sposób ;)

PS: Szybko zerwałem bana łowąc :(

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

To niestety muszę poczekać te parę miesięcy na takie coś .... bo szkoda mi tylko następnej postaci na darmo ;/

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

UP i po co spamujesz??

TOPIC ja mam sposób że teleportuje się na środek morza mh by banjo1 v3.90 i wtedy żaden GM mnie nie zauważa ;)

PS pisze się Fishbot a nie fishingbot ;)

Opublikowano

UP i po co spamujesz??

TOPIC ja mam sposób że teleportuje się na środek morza mh by banjo1 v3.90 i wtedy żaden GM mnie nie zauważa ;)

PS pisze się Fishbot a nie fishingbot ;)

ale wiesz ze jak sie teleportujesz nad wodę to łowi np w m1kolo kowala w miejscu gdzie wtedy byłą postać ?

a jak wejdziesz do wody to kwadraty i log przecież

chyba ze masz jakiś inny sposób

oświeć nas

Sory za duble post niezauwarzyłem

GANGIA 14_2.png

Opublikowano

Najlepiej pobrać Spam Bot 2.1.6 i tam wystarczy napisać co ma odpisywać graczom który będą do nas coś pisać :)

To jest dobre.

Tylko masz takiego bota? Ja mam tylko co pisze na na czacie. A to potrzebny jest taki żeby na szept pisał. I nie tak jak te w m1 tylko jak ktoś do ciebie napisze to żeby dopiero odpisał (czyli tak jak boty na zaprzysiężonych).

Ma ktoś takiego? :P

__

Opublikowano

GM nie zbanuje was za FishBot`a, ponieważ stał się on, ale tylko on legalny. Ponad 80% graczy używa FB.

Takiego Fishbota nie ma...Jest tylko bot, który alarmuje nas, kiedy w pobliżu znajdzie się postać z innego królestwa...Wtedy uruchamia się owy alarm....Jest wiele Fishbotów.

To jest ukryta treść, proszę

Tam znajdziecie wszystkie Hacki, jakich potrzebujecie.

Opublikowano
PS pisze się Fishbot a nie fishingbot

Pisze cie fishingbot -.- jak nie wiesz nie pisz takiego postu....

sygna1c.png
Opublikowano

ja łowie od roku koło rybaka m1 tam jest zawsze pełno ludzi jeszcze ani razu mnie nie zbanowali bo gm to len i gówno robi nawet jak wie ze ktoś ma

Opublikowano

ta gówno robi ^^

Łowiłem koło rybaka w m1 w chunjo to po godzinie już gm koło mnie biegał :D

1190824157.png

Opublikowano

angel bot ma takową fajną opcje ze gdy ktos ci napisze na szept to on mu odpisuje cos typu:jfgdcikdhvuyg

Nikt kto nie botuje nie zjazy sie a bana dac nie moze bo odpisales tak mi sie wydaje :)

Ale nie odpisuje w oknie rozmow to pewnie dopracują niedlugo ;d

no i jak cie zabiją to wstaje sam ale o fb ktory alarmuje nie slyszalem :/

k2i73k.gif
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...