Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dwa monitory

Raitmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sobie kupić drugi monitor i zastanawia mnie czy mógłbym podłączyć dwa pod Gtx'a 260? I jakby to wyglądało ? Bo chciałbym żeby to działało na zasadzie takiej, że np. na jednym monitorze mam obraz z jakiegoś video playera bądź z przeglądarki a na drugim obraz z gry. Dałoby się coś takiego zrobić ? I czy mógłbym ustawić jakiś klawisz czy coś do używania danego monitora(dziwne to napisałem ale chodzi mi o coś takiego, że np. sobie gram w coś i akurat padłem i czekam na zresp, to używam tej kombinacji klawiszy i mogę korzystać z przeglądarki która jest wyświetlana na drugim monitorze) ?

Opublikowano

tylko podłącz i działa

reszta to tylko pomyśleć i użyć mózgu do zrozumienia softu zawartego w sterownikach karty graficznej czy innym programie do zarządzania grafiką

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

podłączanie dodatkowych monitorów nigdy nie wpływa na jakość i wydajność, jakby nie było rzadko która karta ma więcej niż dwa-trzy wyjścia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...