Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 ca?

xPrzeMoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gralem kiedys na US, dostalem maila i moja postac zostala przenesiona na cos co zwiemy metin2 canada.

Problem w tym ze gra tutaj 15 ludzi dziennie, na forum nie pisze czy beda laczyc z innymi serwerami .. ale jakimi by niby mieli polaczyc? skoro tutaj sa kd +5, bony na klasy w 1-5, metin2 sg?

Jak ktos cos wie to prosze o info.

Dzieki

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Kanadę mogą połączyć tylko z zewnętrznym serwerem kiedy mają problemy finansowe.

Co do konta to na sg się nie uda przenieść już a to jedyna alternatywa.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

GF wykupił metin2.us i teraz jest na serwerach gameforge pod nazwą metin2.ca. raczej z niczym nie połączą bo żaden ich serwer nie ma kd+5 :P

69sf.png

Opublikowano

Ehh i znów Crajzoll
Ile grałeś na sg? Bo ja od 2009r jeżeli nie umiesz czytać nie pisz takich głupot napisałem tylko o ca to oczywiste że POŁĄCZYLI Z US CZEGO NIE WSPOMINAŁEM ALE JUŻ NIE PRZENOSZĄ KONT JUŻ TERMIN MINĄŁ KILKA MIESIĘCY TEMU.

Tak więc TYLKO I WYŁĄCZNIE możesz sprzedać konto i kupić na innym serwie nikt nie przeniesie nie słuchaj że można bo nie..

PS skoro cr tak dużo wiesz to może podzielisz się inną opinią wyssaną z palca i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ehh i znów Crajzoll

Ile grałeś na sg? Bo ja od 2009r jeżeli nie umiesz czytać nie pisz takich głupot napisałem tylko o ca to oczywiste że POŁĄCZYLI Z US CZEGO NIE WSPOMINAŁEM ALE JUŻ NIE PRZENOSZĄ KONT JUŻ TERMIN MINĄŁ KILKA MIESIĘCY TEMU.

Tak więc TYLKO I WYŁĄCZNIE możesz sprzedać konto i kupić na innym serwie nikt nie przeniesie nie słuchaj że można bo nie..

PS skoro cr tak dużo wiesz to może podzielisz się inną opinią wyssaną z palca i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Pozdrów babke. Grasz od 2009 na sg i nic nie wiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...