Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Szukam bota

Attrex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem długa przerwę z grą dark orbit więc mam pytanie czy istnieją jeszcze jakieś darmowe boty lub skryty?

Opublikowano

Miałem długa przerwę z grą dark orbit więc mam pytanie czy istnieją jeszcze jakieś darmowe boty lub skryty?

Darmowe są jedynie wersje próbne botów tj. IBot/KBot/OS/KOS/Kerkava/Merkava

Skryptów ułatwiających grę też nie ma.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano
Kbot kosztuje 40 zł

Niby nie drogo, ale czy opłaca się jeszcze bocić? jak jest z wykrywalnością. BTW dalej robią "masówki" banów za cheaty?

Opublikowano

Niby nie drogo, ale czy opłaca się jeszcze bocić? jak jest z wykrywalnością. BTW dalej robią "masówki" banów za cheaty?

Bocić się opłaca, urka wpada non stop ... a co do banowania, banować banowali, banują i banować będą ... to zależy od szczęścia ale coś ostatnio firma się obija z tymi banami aczkolwiek zapowiedzieli walkę z bociarzami

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

jedynie triale - ibot 24h, kbot 20h, mbot 72h

i tak ogólnie:

Ha Ha pukacz na asku xD

A kbot nie ma 24 h ?

Opłaca sie bocic xD tylko za na kbocie masz 2-3 aktualizacje , ale ostanio działał doścćdługo bez prerwy

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ha Ha pukacz na asku xD

A kbot nie ma 24 h ?

Opłaca sie bocic xD tylko za na kbocie masz 2-3 aktualizacje , ale ostanio działał doścćdługo bez prerwy

Bardziej myślałem, że zainteresuje was kapslownica lub mega 3bit niżeli ask :D (jeszcze zostało mi coś życia prywatnego :p) Tsaa... kbot 20h też się zdziwiłem wczoraj jak zakładałem świeżemu kontu licencje a, robi koleś pierwsze logowanie a w kbot cc pokazuje 19h 58min, pewnie dlatego, że z 24h dema dało się zrobić 47h (włączając triala po restarcie serwera i nie wyłączając bota)

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...