Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem

domino60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . ! Otóż mam taki problem że w sobote tj. 05.07 .2013 kupiłem minecrafta oryginalnego od mojang . Do tej pory nie dostałem . Na email wysłali podziękowania za zakup minecrafta . I od tamtego emaila nie przysłali gift coda . Mam pytanie czy oni przyślą go czy zrobią za przeproszeniem w chuja . A więc jeśli wiecie co w tej sprawie to piszcie bardzo mi pomożecie . z góry dziękuje ;)

Opublikowano

W ciula na pewno Cię nie zrobią. Musisz napisać do nich po prostu, że nie dostałeś kodu.

To jest normalne, różne maszyny działają i nie zawsze kod przyjdzie. Po prostu do nich napisz.

343731479829004887779.png

Opublikowano

w weekendy nie xD i czemu kupywałeś GiftKoda? ;) nie lepiej bylo po prostu zamiast gift koda kupić od razu minecrafta?? W jeden dzień byś maił bez wpisywania żadnego kodu :D

Opublikowano

Aha Czyli rozumiem że w weekend nie bd spodziewal sie gift coda? :) Najprędzej to jutro ?

Myślę, że tak. Zauważ, że wiele firm nie pracuje w weekendy, albo w niedzielę. To jest normalne, pracownicy muszą mieć przerwę.

Jeśli zakupiłeś tego giftcode, to w końcu odpiszą, a jak coś, to napisz do nich jeszcze raz.

@EDIT:

Paweu_PL

Źle Cię zrozumiałem. Myślałem, ze masz na myśli konto, które ktoś spredaje.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Też kupowałem MineCrafta, lecz ja nie dostałem gifta.

Po prostu moje konto stało się kontem premium, sprawdź sobie na stronie

czy przypadkiem twoje konto nie zostało aktywowane jako premium.

Jeżeli jednak wybrałeś na stronie zakup kluczu tzw. 'gift code'

To sprawdź, możliwe, że jest w spamie, a go nie zauważyłeś.

@up

Tak.

Opublikowano

Tak właśnie ciągle patrze na skrzynke ze spamem i nie dostaje . Ale dzięki wszystkim za starania jutro powiem czy doszedł czy nie ;)

Opublikowano

Otóż gdy kupiłem minecrafta kazali mi zrobic konto na mojang zrobiłem tam wszystko i na tym koncie na mojang sciągnełem minecrafta probowalem sie zalogować na tym koncie co na mojang to nie dziala ;// Czyli napewno jak dostane gift coda to bd mial premium ?

Opublikowano

Myślę, że tak. Zauważ, że wiele firm nie pracuje w weekendy, albo w niedzielę. To jest normalne, pracownicy muszą mieć przerwę.

Jeśli zakupiłeś tego giftcode, to w końcu odpiszą, a jak coś, to napisz do nich jeszcze raz.

Nie słuchaj się Paweu_PL, bo takie konta to zwykle podróby.

To z jakiej racji ja tak kupiłem na minecraft.net właśnie nie gift koda ale premium co samo mi się uaktywnia na tej stronie i wszystko dziala?? Wedłóg mnie jest tak wygodniej :P

Opublikowano

To Jeszcze mam pytanie ; _ Dzis jest poniedziałek do tej pory nie mam gift coda ile oni mają czasu na wysłanie czy dzis jeszcze czy jutro czy pojutrze ? ??

@Edit ; A wyślą jeszcze na polskiego maila ? bo mam maila na onecie i często przy grach nie przysyłaja ;_) i prosil bym o odp @up ;-)

Opublikowano

Nwm ja tak jak juz mówilem w poprzednich postach nie kupywałem Gift Koda możliwe, że dopiero w poniedziałek przyszło do nich zlecenie ze ktoś chce właśnie owego gift koda kupić. Na twoim miejscu poczekałbym jeszcze tak z 5 dni :D jak nie przyjdzie to pisz do nich ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...