Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] - po latach.

szejnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem w DO przez dwa-trzy lata, konczac gre dwa lata temu :D W gre gralem jeszcze na starym kliencie i to sporo bo w sumie, az do 16 lvl, a ten kto wie jak wtedy bylo, ten wie, ze zeby do tego dojsc na starym kliencie to potrzeba byla kupa czasu!

Konto sprzedalem z lvlem 17, czyli bez duzej roznicy, bo po nowym kliencie juz jakos tak gralem by czasem zabic czas, dodatkowo boty itd. dzieki czemu oddajac konto mialem 5 wtedy najnowszych dezajnow, praktycznie wszystko to co moglo byc.

Teraz po tym czasie jestem zainteresowany powrotem do gry, ale tez raczej dla zabicia czasu. Jednak, z tego co mi wiadomo, to juz moze nie byc takie proste jak dawniej. Mam pare pytan.

Ponoc zmienily sie boxy?
-> Jak?
-> Nie wyrzuca juz uridium?

Jaki jest teraz darmowy bot?

Oplaca sie teraz jeszcze bocic, sa z tego zyski?

Jesli bot to co - alieny, czy skrzynki na niewidce jak dawniej?

Ponoc oprocz standardowych skrzynek sa jeszcze inne? Jakie, co one daja? (Jak odchodzilem pamietalem, ze byla jakas nowosc, ale jakies tam chyba pirackie czy cos takiego szajstwo, ale z tego co pamietam otworzenie jednego takiego kosztowalo sporo urki, ale wlasnie z tego zarobilem te dezajny :D)

Co powiniem jeszcze wiedziec?
Jakies szczegoly z nowosci, np. ze bocenie juz kompletnie nie oplacalne, bo latwo wykrywalne, albo by do czegos dojsc trzeba troche czasu.

Pozdrawiam i czekam na pomoc.

Opublikowano

1. 4h normalnie zbierasz boxy z uri a później gówno uri leci

2. Nie ma darmowego bota

3. Są zyski o dziwno większy niż tak z 3-4mce temu

4. Alieny + boxy

5. Tak eventowe ale to nic ciekawego, no i pirackie

6. Nie ma warnów.

1.jpg

Opublikowano

Pytasz się jak zmieniły się bonus boksy otóż dali ograniczenie tzn że im dłuzej zbierasz skrzynki tym mnie uridium wypada, najbardziej opłacalne jest zbieranie skrzynek przez 4 godziny, odczekać dobę i znów zbierać 4h.
Aktualnie nie ma darmowych botów są tylko triale kbota (24h), ibota (24), MerkavaBot (72h chyba)
Tak opłaca się teraz bocić średnim kontem na mapie x3 wyciągniesz około 4k uridium i sporo pkt. rangi
Jest bot opisałem go wyżej
Z nowych skrzyń są to pirate booty złote i zielone
złote - z tych skrzyń możesz dostać część do nowego drona ZEUS, lf-4 i inne badziewia
zielone - Z tych skrzyń możesz dostać część do nowego drona APIS, lf-4 i inne badziewia

killalllogo.jpg

Opublikowano

Aha czyli, w porownaniu do tego co bylo dwa lata temu, to teraz bida?
4k urki na dzien? Co to jest.
Dawniej z 100k potrafilo sie wyrobic a i tak narzekali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...