Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aukcje na Allegro

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam zamiar kupić dla sióstr Minecrafta, tylko dziwi mnie, że na allegro idzie kupić go po 2zł o.O

śmierdzi mi coś takimi aukcjami. Powiecie mi może, jaki jest haczyk ?

9368_gold.png

Opublikowano

Konta za tyle złotych to zwykłe konto, które robi się na minecraft.net. Kupuję się nie konto do minecraft a premium do konta. Lecz ludzie czasem błędnie myślą i dają się nabrać.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

2zł to konta, które już mają nicki, czyli kupujesz wtedy konto z nickiem, hasłem i e-mailem - zarejestrowane, nie giftcode, co często okazuje się podróbką.

Takie rzeczy są również kradzione przez KeyLoggery, oczywiście nie mówię, że każda aukcja tak działa, ale czasem właśnie tak jest.

Wiele osób narzeka, że to jest oszustwo itd, albo po kilku dniach konto nie działa.

Taka osoba może wysłać nie wszystkie potrzebne dane, przykładowo bez e-maila, dlatego może zmienić hasło i sobie konto zabrać i sprzedać je ponownie, ponownie

i jeszcze raz i jeszcze 20 razy. Oczywiście jak już mówiłem, nie zawsze tak jest.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tak, Najlepiej kupić na minecraft.net za 19 Euro ;) Tam masz 100%, Gdyż na allegro takie konta przeważnie używa dużo osób. I np. na jednym koncie gra 50 Osób.

Opublikowano

Omek ty //xxx// ty, nie spytałeś się mnie tylko tu robisz tematy? <foch>

A tak ogółem to te po 2zł to są konta sprzedawane w hurtowych ilościach . To znaczy że 100 osób jedno konto które zostało skradzione . Kupuj tylko giftcode

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Omek ty //xxx// ty, nie spytałeś się mnie tylko tu robisz tematy? <foch>

A tak ogółem to te po 2zł to są konta sprzedawane w hurtowych ilościach . To znaczy że 100 osób jedno konto które zostało skradzione . Kupuj tylko giftcode

MONGA zapomniałem, że ty jesteś koxem z MC :c

ANDRO jeżeli już miałbym kupować z allegro to zapewne te wyższe ceny są bardziej pewne ? Ile kosztuje MC na mc.net i na kontagier.pl ?

9368_gold.png

Opublikowano

Ja kupywałem na allegro ale nie pamiętam z jakiej to było firmy wiem że to była Beta i w 100% doszła mi na Email'a. Nie kupuj tzw. Kont z automatu po 2 zł.

Opublikowano

Nie kupuj takich za 2 zł polega to na tym nie mozesz zmieniac hasla skina i tak dalej,dlatego bo kupuje się konto na którym jest z około 100 osób.Kupują jedno konto potem podają pasy innym i tak robią te niby minecrafty za 2 złote

Opublikowano

najlepiej to czytać co jest napisane na aukcji. Wszędzie jest napisane "sprzedaje dostęp do konta" i przeważnie po miesiącu dwóch takie konto zostaje zablokowane/zbanowane lub "właściciel" któryś ze 100 jak nie więcej zmienia hasło ;) nie warto. Kup oryginalne jak masz pieniądze. Polecam przez Mooneybookers (jakos tak) 3 konta na tym kupiłem ;) szybko łatwo i przyjemnie :P

Opublikowano

Ta kup to za 2 zł potem na każdym serwerze perm a jak poskarzysz się temu co ci to wcisnoł zmieni ci hasło ze minecraft.net polsecam kupowac 80 dych a na polskich np konta gier o 20 zł drożej

mca.png

Opublikowano
Takie tanie, ponieważ sprzedają konta premium, które mogą dostać też inni ludzie, którzy zakupili sobie konto.

A potem tylko co chwile może wyrzucać cię z minecraft.

25gs07c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...