Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eq na 80 :D

JabLoN000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchajcie posiadam mentala 72 lvl zamierzam wbic 80 w najblizszym czasie jaka bron byscie polecili do pvp : Boj +9 kd +4 5b (10luda) Np zamienil bym na 80 na syrka i potem go ulepszal wraz z lvl , Albo parte+9 kd +4 bez bon , Albo Zlodziej +9 kd +4 bez bon ? :) Co byloby najlepsze na 75lvl do pvp i na 80 lvl do pvp ? :D

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Złodziej dusz+9,zwłaszcza jak wbijesz jakieś bony.

Syrek na+0/1 jest niestety słabszy.Dopiero na +86lv,jak będziesz mógł założyć syrka+7,możesz pomyśleć o zmianie.

Opublikowano

Zlodziej dusz na +9 to kosiara jest.

sam mialem mentala 85 lv ze zlodziejem dusz+9 i w eq 40 luda + lud co jest w zlodzieju.

Prawie kazdego do 80 lv bralem na skilla.

moj rekord 38k

polecam Ci zlodzieja dusz , wbij w nim bon 10 kryt i jest miod.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Parta +9 10lud kd+4 i złodziej +9 kd+4 bez bonów - 300 więcej z duchowego z partyzany. Kupiłbym parte i zbierał na bojowy, bo wiadomo mało kto ma 2x 60% w eq

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

Opublikowano

Oj kolega ma złodzieja 9 a bije tak samo jak tryt +6 bez bonów.

Według mnie za takiego złodzieja +9 lepiej kupi boja 10luda + dodatkowe eq.

Większość nie miała takiego czegoś więc nie wiem skąd wie, że lepszy.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Okej dziekuje za odpowiedzi zdecydowalem sie na zlodzieja : ) Zarobek czas zaczac ;d

Opublikowano

Okej dziekuje za odpowiedzi zdecydowalem sie na zlodzieja : ) Zarobek czas zaczac ;d

najlepiej gdybyś dał do niego 2xkd klasowe i śmierci + bon 10% na krytyka

69sf.png

Opublikowano

Wole chyba 3x klasowe <ninja sura woj > 8 % kryta za duzo nie da to jest mniej niz robienie np broni na +9 czyli zadko co wejdzie ^^

Opublikowano

syrek na 80 nie daję różnicy prawie od boja, za to złodziej ma nieco większy dmg i wiadomo mniej absów na 2 reke, bierz zlodzieja.

Opublikowano

Wymień tego złodzieja z dopłatą na złodzieja z bonusami, a jeśli nie chcesz to po prostu bierz złodzieja.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

syrek najlepszy :) tylko opisz jego bony od 1 do 5

Syrek jest najlepszy jak będzie 2x lud ....

@topic

na 75 lvl to złodziej <3 Pamiętam na 70 lvl eq do pvp złodziej +9 kd +4 10 kryt full abs i takie tam to po 20-25k waliłem B)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...