Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] dla świeżaka :D

HiFi Bandzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam wielką prośbę gdyż potrzebuję pomocy własnie z grą DarkOrbit , gdyż nie wiem jak w ogóle wystartować z grą , gdzie zdobyć pierwszy milion kredytów , ogólnie Szukam dobrego poradnika który mógłby mi powiedzieć jak dobrze zacząć zabawę z Dark Orbit .

Gdzie i w jaki sposób zdobywać kaski dużo .

I take miałe ale... Nie szukam jakiś pierdzielonych botów , gdyż chcę sobie po prostu pograć a nie bocić..

Opublikowano

Cóż tak po prostu to ci się znudzi...

Cóż zacznij od ulepszania skylaba, to ci da najwięcej kredytów. Staraj się aby kolektory miały jakąś różnicę w lvl.

Dużo kaski no cóż przelew :P Na początku możesz robić misje i bić alienki na 1 gali ale szkoda czasu bo ,,murzynek''

by ci zrobił dobre konto w parę miesięcy a tak ,,goło'' to się grać nie opłaca.

Zabawy bez bota nima, jest tylko denerwowanie się i nudy.

Jak ci jednak tak cholernie zależy to http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=783363

pyhvh7E.png

Opublikowano

2x Up . Tak masz rację ;). Nie ogarniam nic , ale skołowałem konto sprzed roku , gdy można było mieć te darmowe 8 flaxów i big boya , Tylko co dalej , na skylabie będę coś skrobał myślę ;) i licytować w nocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...