Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]SP6 opłaca sie kupić

LisioExpert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg. mnie Zwiadowca jest najgorszą sp6- brak stunów (nie liczę jednego, na 2 sek.), brak obszarówek, zbugowane skille (np. "śledzenie" nie zawsze działa).

Jeśli jednak chciałbyś "pobawić się" Zwiadowcą to lepiej wydropić z boxów. Chyba, że nie masz na co wydawać kasy, to kup. Ja bym nie kupował :p.

Opublikowano

Zwiadowca 90lvl + jeżeli lubisz wybijać słabszych + nauczysz się combo może coś tam zrobisz ale moim zdaniem te combo na glace.. jeżeli masz 90lvl+ dobre eq to tak, jeżeli nie to nawet nie myśl nim o glacy zanim zrobisz combo to dawno padniesz.

Małe dmg, brak dobrych stunów, dobre combo do którego trzeba się przyzwyczaić brak lasta, last snajper średnie dmg w 1 osobę nawet daleki zasięg.

Kanonier lepszy :) na 74lvl nieźle daje rade.

Oczywiście moim zdaniem nic nigdy nie pobije Rangera:).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Last w jedną osobę a ładuję się dosyć krótko z czego się orientuję. Ta niewidka jest dobra bo napierdzielasz w gościa niewidzialny a każdy kolejny strzał jest mocniejszy. Jednak jego "moc" jest zerowa. Brak stunów i AoE. Na PvP słaby. Kanioniera jak sobie kupisz jakiegoś koxowatego to będziesz kotem na glacy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...