Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lexico:Start again

Werb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem sobie serwer hamachi na plikach takiniesmialy . Kiedy odpalam w cliencie Launcher 2010 V2 to wyskakuje błąd Lexico:Start again . Kiedy próbowałem innym launcherem wyskakiwało okno cmd i się te okno wyłączało . Nie wiem czy problemem jest to , że wszystkie pliki .bin odpalają mi się notatnikiem , ale nie udało mi się tego naprawić .

Dodam , że wszystkie poradniki jakie znlazłem nic nie dawały proszę o szybką pomoc :)

Nie ustawiłem w topicu [Problem] , a teraz chyba nie moge tego zmienić :/

Jeżeli jest taka opcja proszę o dodanie [Problem] do tematu

banner_560x95.png?random=328613\
Opublikowano

Windows 7 Ultimate 32 bit

Dodam , że wyskakuje ten błąd dopiero po zmianie pongu w bince .

banner_560x95.png?random=328613\
  • 3 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Ale zaraz, u mnie też od czasu do czasu wyskakiwał taki błąd ale pomimo tego client uruchamiał się bez problemu. Według jakiego poradnika robiłeś (podaj link)?

Opublikowano

"Lexico:Start again" samo w sobie wyjaśnia co masz zrobić. Wyłącz antywirusa i odpal ponownie, aż do skutku(ja czasami musiałem odpalić nawet 10 razy).

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Może się komuś przyda;d Dziś miałem taki sam problem i pomogło ustawienie trybu zgodności Win xp sp3 i uruchom jako administrator

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...