Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Monaris

MonarisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maksymalny 180, po 3/4 nowe zbroje/bronie w sys ulepszeń, system petów, dwa królestwa.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm interesujące jeszcze jak by tak jakieś roski czy inne dopolacze u npc to by myślę wielu szukało by takiego medium a jakby anty exp byl to by bylo git :P

Opublikowano

Chcesz harda za czasów 2008, a mówisz jakby dodali chociaż coś nowego... Chcieliśmy aby to był serwer jeszcze ze starym klimatem.

Ja chce Harda z 2008 a jak nie to jakieś nowości :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

A co do ankiety ja bym na medium nie zmienił tylko został przy tym hard serwerze tylko że bez tych nowości :)

i co w koncu bedzie medium czy hard ?

Wole hard

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Też wolę harda, ale jak ma grać 50 graczy to nie opłaca się nawet startować :(

jak bedzie dobra reklama to bedzie duzo graczy.

najlepiej usun epiki takie jak niebian , tryton..

zeby to byl stary dobry metin ew. w przyszlosci dasz epiki.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Serwer z roku 2008. Brak groty, max bojowy, skille g1 max . Takiego serwera brakuje :)

Da się zrobić wszystko, tylko czy ktoś by się takim serwerem zainteresował i by zrobił dobrą reklamę? Dodam jeszcze jedno pytanie do ankiety.

Opublikowano

Zróbcie Medium'a

180-200 max kilka setów broni i biżu

Hardy się już każdemu znudziły ponieważ jest ich MULTUM .

Z ankiety widzimy że każdy chce pograc na miediumie

Pozdrawiam i życze powo na starcie

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Dodaj 2 ss'y weryfikacyjne

+ kiedy start

Czas do jutra godziny 10:00.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak najbardziej !!!

Tylko dajcie exp minimum 400%

Bo bez groty expienie to bedzie hardcor ;d

Serwer bez tych epikow bedzie OooOo wiele lepszy .

08945921259705007813.png

Opublikowano

Super! Takiego serwera szukałem od 2011 roku. Będę na 100% i mam nadzieję, że serwer nie padnie po tygodniu, miesiącu lub roku :)

Edit:

Proponuję zamianę niebianek na Hwangi :) Przed niebiankami można było na PL'u zobaczyć GM'a w HW :)

Opublikowano

Super! Takiego serwera szukałem od 2011 roku. Będę na 100% i mam nadzieję, że serwer nie padnie po tygodniu, miesiącu lub roku :)

Edit:

Proponuję zamianę niebianek na Hwangi :) Przed niebiankami można było na PL'u zobaczyć GM'a w HW :)

Moim zdaniem HW to przezytek ja bym zmienil np: http://img714.imageshack.us/img714/2872/metin2giftrstungen.jpg albo http://img600.imageshack.us/img600/4143/4x060.jpg

Edit:

Ale wolalbym jak w ankiecie a jakby tak nie bylo to lepsze byly by te zbr co podalem link To niech beda te co w prezce niech bedzie ten klimat

Opublikowano

Moim zdaniem HW to przezytek

Ale twórcy chcieli, żeby ten serwer przypominał czasy starego metka, a te zbroje które dałeś nie mają nic wspólnego z Metinem :)

Opublikowano

Ale twórcy chcieli, żeby ten serwer przypominał czasy starego metka, a te zbroje które dałeś nie mają nic wspólnego z Metinem :)

Edytowalem juz ze Jak ma nie byc PL z roku 2008 to niech bedzie tak jak w prezce ^^

Opublikowano

Zapowiada się Ciekawie. Zagram czekamy na start :)). Dla mnie bomba ogólnie. Widzę że administracja zna się na rzeczy. I będzie długo stał :p

Opublikowano

Start serwera tuż tuż , a jeszcze nie wiadomo czy to będzie Hard taki jak w prezce czy medium czy tez Hard przypominający serwer z 2008r ( global )

Proszę żeby administracja sie namyslila i dała znac bo wszyscy chcemy sie dowiedzieć. Co to bedzie :) ?

Ja chętnie zagrał bym na serwerze przypominającego PL-a z 2008r. czyli bez epikow i groty v1,2 , a rata expa 400%

08945921259705007813.png

Opublikowano

Serwer medium powstaje. Wkrótce więcej informacji. Dodam, że to nie będzie tradycyjny medium jak każdy. Nasz będzie całkiem inny. Oczekujcie więcej informacji!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...