Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kasa

Rescyfathe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z kasą a mianowicie , pare dni temu miałem wszystko co chciałem i zachciało mi się sprzedawać czołgi i wynikło z tego , że w garażu mam : ELC AMX , AMX 50 100, M3 Lee (T1 Heavy prawie jest ) i Jackson z 2 perkami , i mam pytanie jak tu zarobić w dosyć szybkim tempie ? nie chce całe wakacje odrabiać mojej głupoty czyli IS/ Panther, JgPanther, Ferdinand o reszcie nie mówie, i czy T1 Heavy da rade na to wszystko zarobić ? na gre poswiecam dużo czasu , potrzebuje SPRAWDZONEGO moneymakera, prosze nie pisać KV-1 bo nie chce mieć wolnego czołgu , robie T1 Heavy bo miałem go na starym koncie i Pancerz okej i mobilność ale czy da rade zarobić tyle ?

Opublikowano

10 k na czysto? haha. Co do tematu jak dobrze grasz to wszystkim zarobisz,a teraz jak zrobisz duzo dmg to jeszcze wiecej. np. ja strzelajac hellcatem z golda wychodze +40k. Oczywiscie gram na premce, wiec kup premke i t1ht i do roboty :)

Opublikowano

Dobra, gram dobrze , 6k bitew trochę mnie nauczyło tylko po prostu jakoś sprzedawałem kupowałem co innego i tak kasa znikała : / To kupie sobie tą premkę ; > dziękuje za wszystkie wypowiedzi (:

Opublikowano

ja na t1 ht dosyc szybko zarabiałem po 10-15 k na czysto ale elc to jest najlepszy zarabiacz 5t ja na nim srednio po 15 k na czysyo bez premki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...