Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam myszki i głośników w miare gaming'owych w małej cenie

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam poszukuje głośników tak do ok. 150-170zł i myszki do max 100zł.

Znalazłem to możecie powiedziec czy to w miare dobry sprzęt?

Mysz: TRUST GXT 31 Gaming Mouse

Głośniki: GENIUS SW-G2.1 1250

Opublikowano

Myszka to G300, a głośniki to ktoś inny się wypowie, bo ja wielkiej wiedzy na ten temat nie mam :P.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Myszka to G300, a głośniki to ktoś inny się wypowie, bo ja wielkiej wiedzy na ten temat nie mam :P.

Czytaj do max 100zł, chodzi mi żeby miała 2x clik, i te przyciski z boku do przegladania stron w www zapomoca myszki. I zmiane dpi ;) Ale piszcie jak technicznie sie sprawdza.

Aktualnie cisne na tej - esperanza em103l ale juz sie rozpada totalnie :P

Opublikowano

Nie dołożysz kilkudziesięciu zł? W tej cenie najlepsza jest :)

Nie potrzebuje miliona przycisków, wole tylko te które beda mi sluzyly do gry/przegladania www.

Opublikowano

To leć do marketu i kup za dyche, taki nie mają przycisków, a ich DPI wynosi 1000. Ewentualnie zobacz jeszcze Gigabyte M6900

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Nie potrzebuje miliona przycisków, wole tylko te które beda mi sluzyly do gry/przegladania www.

Ja na Twoim miejscu dołożyłbym do myszki Logitech g400 , ma 8 przycisków 2 do przeglądania www , 3 do zmiany czułości (max 3600) , 2 podstawowe i scroll.Cena od 120zł http://www.ceneo.pl/13095024#tab=click . Według mnie mysz leży dobrze w dłoni.Za pomocą opragramowania które pobierasz z strony logiteach'a można ustawić domyślne DPI i coś jeszcze dotyczące gier , jak będę w domu to ci napisz na pw o tym.Co do głośników jest ich dużo niektórzy mówią że w tej cenie to 2.0 (2 głośniki) a niektórzy 2.1 (2 głośniki + subufer).Wybór czy chcesz 2.0 czy 2.1 należy do ciebie.Ja Ci nie doradzę jaki model z poszczególnych rodzajów możesz wziąść , ale może ktoś się znajdzie.

Opublikowano

Głosniki do 100zl ...

Mam kilka kandydatow dla cb, pozniej mozna wybrac dokladniej, nie wiem czy zalezy ci na niskich, srednich, wysokich tonach, czy basy, czy po prostu ma napie***lać jak najglosniej

Z gory mowie, ze do 100zl z subwooferem odpadaja... Dlaczego? Bo sa niskiej jakosci, a w tej cenie glosniki 2.0 sa juz dosc wysokiej jakosci, wiec glosniki bez subwoofera za 100zl beda lepsze od glosnikow z subwooferem za 100zl. Dlatego 2.1 odpada - chyba, że ci bardzo zalezy na basach i niskich tonach - to jakbys dolozyl do 150zl zeby bylo juz by cos bylo dobrego z 2.1

Creative SBS A80 - Od 80zł, 2,5w, basy dosc dobre w tej cenie

TRACER 2.0 PRIME TRG-497 - od 100zł, duża moc (24W, a np. a80 to 2,5w, ale nie mowie, ze nie starczy te 2.5w, bo starczy)

Altec Lansing BXR1220 - Od 90zł, ale dosc brzydkie, moc 4w, niskie tony bylyby niskiej jakosci

Altec Lansing VS2620 - Od 90zł, dość nietypowy wyglad, ale nie brzydki (wg mnie), od 90zl, 5w

Creative A120 - od 75zł, subwoofer, basy dosc slabe, ogolem glosniki nie za dobre, chyba, ze chodzi o basy i niskie tony i masz juz software do regulacji dosc dobry

Tracer TRG-318 TRIVENTO - Od 80zł, subwoofer, generalnie najlepsze z subwooferem do 100zl, ale jednak lepiej wziac jakies bez subwoofera

Nie polecam patrzec na Logitechy tansze niz 150zl - bo tutaj jakosc bedzie slaba, jedynie na papierkach. Osobiscie polecam tracera prime, zreszta tracer do 100zl robi glosniki z najwyzszej klasy (jak na ta cene), te z subwooferem do 200zl tez najlepsze od tracera... Ale na drozsze jakbys kiedys patrzyl to po 1. dobra karta dzwiekowa po 2. conajmniej system 5.1 i dobre opinie, i nie tracera. Z tracera najlepsze sa z dolnej polki (do 150-200zl) i tez ma b. dobre w najwyzszej polce - 2500zl wzwyz

Opublikowano

@up. Czytaj przedział 150-170zł max.

Zostaje przy moim sprzęcie który znalazłem, nie znajde lepszej myszy tej cene pod wzgledem wygladu/wygody, i tak mocnych głośników w takiej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...