Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co lepsze?

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W tym temacie chciałbym was spytać o kilka rzeczy.

1. Czy warto będzie użyć perły świętego krzakogona czy może zbierać na super świętego krzakogona. Mam aktualnie 2kk z czego jak sprzedam perłe św. krzako to będę mieć 3kk a super św. kosztuje 4kk. Czy naprawdę warto zbierać na niego i wydać całą kase czy może różnica między nimi nie jest taka duża i lepiej zostawić se kase na eq?

2. Gdzie najlepiej wbić profe na Jajamaru kiedy nie mam żłówia? Mój lvl to 55.

3. Wiem że nie ma żadnych oficjalnych informacji na temat eventu wakacyjnego ale może domyślacie się co będzie można zdobyć? Mi się wydaje ze pirata i może Leona ale chciałbym się czegoś od was dowiedzieć np. co było rok temu ;P

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Cześć,

W tym temacie chciałbym was spytać o kilka rzeczy.

1. Czy warto będzie użyć perły świętego krzakogona czy może zbierać na super świętego krzakogona. Mam aktualnie 2kk z czego jak sprzedam perłe św. krzako to będę mieć 3kk a super św. kosztuje 4kk. Czy naprawdę warto zbierać na niego i wydać całą kase czy może różnica między nimi nie jest taka duża i lepiej zostawić se kase na eq?

2. Gdzie najlepiej wbić profe na Jajamaru kiedy nie mam żłówia? Mój lvl to 55.

3. Wiem że nie ma żadnych oficjalnych informacji na temat eventu wakacyjnego ale może domyślacie się co będzie można zdobyć? Mi się wydaje ze pirata i może Leona ale chciałbym się czegoś od was dowiedzieć np. co było rok temu ;P

1. Lepszy jest super święty, także jak masz możliwość to go kup.

2. Jak nie groszki to kometa. Może być też LoD.

3. Nikt tego nie wie, można tylko gdybać, a to już jest niepewne info.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Św. krzak to najsłabszy pet, o wiele lepszy jest super święty krzakogon (tori). Zbieraj na super św. krzaka.

Rok temu- z boxa dropiły słomkowe kapelusze, karty pirata (bardzo dużo kart) oraz mini kangpen :).

Opublikowano

Sprzedaj tego swietego krzaka bo to gowno co ma po 0% resow... Zeby wbic ta profe to idz na zlosniki lub na LoD

Zdaje mi sie ze to bedzie rajd Pete'O Penga

nostaleh.png
Opublikowano

Dodam tylko, że profesje na jajko wbija się doskonale na zadaniach. Wszystkie zadania robisz na normie, tylko CP, ew. polowania na SP, a odbierasz na basicu. Ja tak robię zawsze, a efekty są widoczne - nie trzeba się męczyć na groszkach, bo już na 48 lvl możesz założyć SP2 bez wysiłku. 38 job dobiłem na misji z bursztynami, gdzie za jeden bursztyn dostaje się po 1 lvl i 1 profesji. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...