Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejki.

Dziś o 3 rano, nie miałem co robić. Latałem sobie po forach i blogach, no i wpadłem na pomysł : D Sam stworzę blog. Jednak nie chcę go zrobić na odwal. Nie chcę i nie mam ochoty pisać dla 10 osób. Mam zamiar kupić jakiś dobry serwer oraz domenę. Wiem że sukcesu nie osiągnę w miesiąc, może nawet rok, ale jestem na to przygotowany.

Tylko mam jeden problem, o czym mam pisać ? To pytanie kieruję właśnie do was.

Myślałem o mediach, technologiach i po prostu ludziach, codzienność, emocje etc. Jednak wpadł mi też pomysł, prowadzenia bloga o grach. Temat wiadomo że jest popularny oraz raczej nie straci na niej.

Co o tym myślicie ? O czym chcielibyście czytać ?

Pozdrawiam.

Ps. Nie jestem do końca przekonany czy to dobry dział.

Opublikowano

O swoim hobby bo wtedy ludzie z podobnym hobby będą Cię czytać i komentować. O grach też możesz ale dużo jest już takich blogów.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Chcesz pisać blog, a nawet nie wiesz o czym? Pozdro.

A potem może jeszcze poprosisz, żeby ci napisać tutaj kilka postów, co?

@topic

Żeby się jakieś dekiel nie przywalił, to napiszę, żebyś patrzył też pod konkurencję w danym temacie. Blogów o np. grach jest niemało...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

@Astvill

Jasne. Mogę napisać o programowaniu, bo nawet bym chciał ale co z tego ? Jak nikt tego nie będzie czytać.

Dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...