Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][MTA:SA][Dedyk][RolePlay][PL] LSS-RP - Najlepszy roleplay w POLSCE! SPRAWDZ I SIE PRZEKONAJ!

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam, chciałbym tam zagrać, ale jest po pierdolona rejestracja -_- Już po raz 2 próbuje się na tym zarejestrować i ni chuja, pomoże ktoś?

A tak to ładnie wygląda

pomoze ktos przy rej ? bo to ... szkoda czasu...

no właśnie poda ktoś odpowiedzi na te pytania bo już 4 raz i dalej się nie da ...

Widziałem, zobaczyłem odpowiedzi jak i pytania są banalne(Jak chcecie zapraszam na PW, ale jeżeli nie znacie na TO odpowiedzi to raczej marnie skończycie na scenie Role-Play).

Serwer jak prezentuje się ładnie, miła administracja, szkoda tylko ,że mało osób na nim gra, ale poza tym jest nawet dobrze - 7/10. :)

Prezentacja równie ładna, ale mam jedną uwagę otóż czasem na serwerze mam ping ok. 150, zaś na innych znacznie mniej, może to być spowodowane przez skrypty, obiekty.

Opublikowano

Bardzo polecam grę na serwerze, warto napisać w temacie że działa tylko na mta:sa (przynajmniej mi), no normalnie nie mogę się oderwać od gry :D. (oczywiście musi być przerwa na MPC :D)

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie - rejestracja nie jest przekombinowana, po prostu gdyby nie te pytania, to zaczeli byscie odwalac, a takich ludzi jak Wy tam nie potrzeba.

Opublikowano

Nie - rejestracja nie jest przekombinowana, po prostu gdyby nie te pytania, to zaczeli byscie odwalac, a takich ludzi jak Wy tam nie potrzeba.

ja odpowiadałem na wszystkie pytania dobrze i pisało ze jest coś źle , wiec godzinkę poczekałem zmieniłem odp. i nadal źle po 4 razach się poddałem . ;[ a serwer naprawdę zapowiadał się ciekawie

Opublikowano

Czy ten serwer działa ? bo wychodzi mi :

''Connection Timet Out '' a inne działają normalnie .

@Edit

Dobra działa , tylko mam pytanie ...

Jest gdzieś napisane odpowiedzi na te pytania przy rejestracji ?

Lub jakieś zasady RolePlay ? chodzi tylko o te dwa

W przypadku śmierci postaci :

Nazwy postaci na serwerze RP :

Ponieważ nie chce mi się czekać godziny a chciałbym zagrać ;/

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...