Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Zawiesza się po uruchomieniu (format)

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to nie możesz pobrać ich wcześniej np. teraz i zgrać sobie na pendriva?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

to ściągnij jakiś program do sprawdzania jakie podzespoły masz, znajdź kartę sieciową/wifi, wpisz w google "Nazwa karty stertowniki" i ściągasz :)

Opublikowano

everest home.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Bo to pewnie ogólne sterowniki do chipsetu. Czyli ściągasz jeden sterownik do portów USB no ogólnie do paru rzeczy na płycie głównej że tak to nazwę.

Wpisz nazwę płyty głównej i dopisz chipset drivers download

Opublikowano

Rozumiesz co napisałem? xD Moja płyta głowna nazywa się Sony VAIO. A w tym twoim programie mam napisane ''Nazwa nie znana''.

Kto zmienił nazwę tematu? :<

Opublikowano

Nie odczytuje ci wgl nazwy płyty głównej :D Zrób tak znajdź jakieś papiery no chyba że pamiętasz albo sprawdź pod laptopem dokładną nazwę... I poszukaj specyfikację dokładną jego :)

Opublikowano

W uruchom wpisz dxdiag i tam masz napisane Model systemu: xxx

Przepisz to do google i sprawdź w laptopach co znajdzie jakie tam są płyty główne lub po prostu czy do tego modelu istnieje jakiś uniwersalny sterownik czy coś.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

przeczytaj instrukcje obsługi i włącz recovery w BIOS-ie

łaskawie tez poinformowal byś jaki to masz system i jak masz ustawiony sterownik dysku, czy w trybie kompatybilności z IDE czy w AHCI

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To ja tak dodam, że everest to szmaciany program. Lepiej niech pobierze Speccy albo w ostateczności CPU-Z. To taka uwaga na przyszłość ;>

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...